Groepsreizen

Met groepsreizen op maat in geheel Europa is Klooster Reizen ruim 80 jaar dé Specialist. Voor een weekendje weg, een midweek of langer bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke bestaande groep met minimaal 20 personen staat het Klooster Reizen Specials & Events Team voor u klaar. Elke groepsreis die wij organiseren wordt volledig in nauw overleg met u samengesteld. Uw wensen met betrekking tot de bestemming, het vervoer, de hotels en activiteiten tijdens de reis staan daarbij uiteraard centraal. Ons team staat voor u klaar met innoverende ideeën en suggesties. Aan de hand van uw budget kunnen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u samenstellen die we graag persoonlijk met u bespreken. Neemt u gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst en kunnen door onze jarenlange ervaring snel en adequaat een offerte voor u samenstellen. 

Groepsreizen Mogelijkheden

Incentives
Beloningsreizen of motivatiereizen. Wanneer een bepaalde omzet is behaald, krijgen uw medewerkers een incentivereis aangeboden. Deze reis zal de onderlinge band zeker versterken en daarnaast de inzet (en omzet) verhogen.

Groepsreizen
Ga met uw eigen gezelschap op reis, wetende dat u dezelfde interesses heeft. U kunt uw eigen reis samenstellen!

Jubileumreizen
Vier het jubileum van uw bedrijf eens met een groepsreis. Verras uw personeel met een weekend Maastricht, Rome, Praag, Barcelona of Berlijn om ze op een zeer bijzondere manier in de watten te leggen!

Personeelsreizen
Maak van uw personeelsavond eens een personeelsweekend. Geef uw personeel de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen middels een door u op maat samengestelde personeelsreis.

Onze filialen waar de koffie altijd klaar staat