Reisverhalen

Kennismaken met de verschillende TUI concepten op Kreta! 23-06-2017

Door reisadviseur Margreet Barlagen
Kennismaken met de verschillende TUI concepten op Kreta!
Margreet Barlagen  

Spannend!! Ik ben ingeloot voor de Best of TUI… The Challenge. Dit is de eerste studiereis van TUI in een compleet nieuw jasje. De reis gaat naar Kreta en zal in het teken staan van de verschillende Best of TUI hotelconcepten. We gaan deze verschillende concepten zelf ervaren, ontdekken voor welke doelgroepen deze geschikt zijn en dat door middel van diverse opdrachten in teamverband.

Lees het hele verhaal

Kos, veel meer dan alleen een fietseiland 15-06-2017

Door reisadviseur Marilien Kempers
Kos, veel meer dan alleen een fietseiland
Marilien Kempers  

Op de weg terug houdt een meneer ons staande en vertelt ons dat ze hier ‘home made lemonade’ serveren. Ook is er een oude watermolen te bezichtigen. We nemen een kijkje en zijn verrast. Het terras is zeer kleurrijk gedecoreerd en helemaal in Griekse stijl. De limonade is verfrissend en lekker. Echt een aanrader! Ook een lunch bij restaurant Olympia moet je zeker niet overslaan. Hier kun je genieten van lokale wijnen, traditionele gerechten en heb je een schitterend uitzicht over het eiland.

Lees het hele verhaal

Bianca per 4 wheel drive door Zuid-Afrika! 02-06-2017

Door reisadviseur Bianca Hazelaar-Kuil
Bianca per 4 wheel drive door Zuid-Afrika!
Bianca Hazelaar-Kuil  

Onderweg naar onze eerste bestemming, het Kgaladi Transfrontier Park (in de Kalahari woestijn). Ik geniet van de eerste prachtige gezichten van het mooie Zuid-Afrika. Ik zie giraffes, gemsbokken, springbokken, diverse roofvogels en onder een boom in de verte liggen een paar cheeta’s te genieten van het zonnetje. Wat een geweldig begin van deze reis! 

Lees het hele verhaal

De beste keuken op zee, dat is Oceania Cruises! 30-05-2017

Door reisadviseur Maresa van Dijken
De beste keuken op zee, dat is Oceania Cruises!
Maresa van Dijken  

Femmy en ik prijzen onszelf erg gelukkig wanneer we aan boord gaan van Oceania Insignia, één van de schepen van Oceania Cruises. De komende vier dagen maken we kennis met verschillende Spaanse havenplaatsen en proeven we (letterlijk) het leven aan boord. Dat is enorm genieten, kan ik alvast verklappen.

Lees het hele verhaal

Onze filialen waar de koffie altijd klaar staat