Winschoten

De Kanaaleilanden 11-07-2015

Door reisadviseur Anja Klein
De Kanaaleilanden
Anja Klein  

Voor velen van ons is het een bestemming die vrij onbekend is. Ook voor mij en daarom ben ik erg blij dat ik samen met de organisatie Buro Scanbrit op ontdekkingsreis mag naar deze groep eilanden. De Kanaaleilanden liggen onder Zuid-Engeland en ter hoogte van St. Malo in Frankrijk.

Lees het hele verhaal

Het wonder van Zimbabwe 19-01-2015

Door reisadviseur Erich Wünker
Het wonder van Zimbabwe
Erich Wünker  

Natuurlijk kan je in Zimbabwe de big five spotten, en als je daarna tijd overhebt, kan je met de Victoria­ watervallen nog snel één van de zeven natuurwereldwonderen meepikken. ‘Maar het grootste wonder zijn de mensen van Zimbabwe.’ Niet onze woorden, wel die van het hoofd van de Zimbabwaanse toeristische sector. Eigen lof stinkt, maar voor één keer mag dat. 

Lees het hele verhaal

Bali 10-06-2014

Door reisadviseur Bianca Hazelaar-Kuil
Bali
Bianca Hazelaar-Kuil  

Bali is een heerlijk eiland, wat vele mogelijkheden biedt, zoals fietsen, surfen, duiken, golfen, trektochten en wildwater raften. Een combinatie van een prachtig landschap, het heerlijke eten, vriendelijke bevolking en mooie hotels, maken Bali tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen. Een ontspannen of actieve vakantie, op Bali kan het allemaal!

Lees het hele verhaal

Pullmantur Caribbean Cruise 04-11-2013

Door reisadviseur Mariel van der Velde
Pullmantur Caribbean Cruise
Mariel van der Velde  

Tijdens deze 9-daagse reis, zijn wij 5 dagen aan boord van de Monarch, één van de middelgrote schepen van de Spaanse rederij Pullmantur. Aan boord hebben we kunnen genieten van de uitgebreide All Inclusive formule met de heerlijke tapas en cocktails en hebben we ons gewaand in de Caribische sferen. Een unieke reis waarin we de Antillen, Panama én Colombia hebben mogen ontdekken!

Lees het hele verhaal

Onze filialen waar de koffie altijd klaar staat