Winschoten

Pullmantur Caribbean Cruise 04-11-2013

Door reisadviseur Mariel van der Velde
Pullmantur Caribbean Cruise
Mariel van der Velde  

Tijdens deze 9-daagse reis, zijn wij 5 dagen aan boord van de Monarch, één van de middelgrote schepen van de Spaanse rederij Pullmantur. Aan boord hebben we kunnen genieten van de uitgebreide All Inclusive formule met de heerlijke tapas en cocktails en hebben we ons gewaand in de Caribische sferen. Een unieke reis waarin we de Antillen, Panama én Colombia hebben mogen ontdekken!

Lees het hele verhaal

Zuid-Afrika 17-03-2013

Door reisadviseur Loes Renken
Zuid-Afrika
Loes Renken  

Zuid-Afrika, ongeveer 33 keer zo groot als Nederland verdeeld in totaal 9 provincies. De afwisseling van het landschap is enorm en kan werkelijk per uur verschillen. Van dit mooie grote land heb ik een klein stukje mogen ontdekken van de provincies Gauteng en Mpumalanga. Ik kan u alvast verklappen, het land heeft mijn hartje gestolen. Ik ga zeker nog een keer terug.

Lees het hele verhaal

Zuid-Afrika, de wereld in één land 15-03-2013

Door reisadviseur Mandy Lentz
Zuid-Afrika, de wereld in één land
Mandy Lentz  

Zuid-Afrika wordt vanwege de diversiteit ook wel de wereld in één land genoemd. De diversiteit heb ik met eigen ogen kunnen zien en wat is het prachtig. Witte stranden, ruige kusten, een heerlijke keuken, bergen in verschillende kleurtinten, talloze nationale parken, een enorme variëteit aan dieren en een uiterst vriendelijke en gastvrije bevolking.

Lees het hele verhaal

Kaapverdische Eilanden 07-10-2012

Door reisadviseur Mariel van der Velde
Kaapverdische Eilanden
Mariel van der Velde  

Volgens de lokale bevolking is Cabo Verde ontstaan toen God tevreden was met de schepping en zijn handen inéén wreef. De kruimels die ongemerkt van zijn vingers in de zee vielen vormden Cabo Verde.

Lees het hele verhaal

Onze filialen waar de koffie altijd klaar staat