Winschoten

Oman, beauty has an address ! 01-09-2015

Door reisadviseur Erich Wünker
Oman, beauty has an address !
Erich Wünker  

Een reis door het Sultanaat van Oman is bijzonder én veilig! Hier vind je ongerepte landschappen van woestijnen, ruige bergen, groene oases, uitgestrekte stranden en wadi’s. Maar ontdek ook verlaten forten, levendige soeks en authentieke steden tijdens je rondreis!

Lees het hele verhaal

De Kanaaleilanden 11-07-2015

Door reisadviseur Anja Klein
De Kanaaleilanden
Anja Klein  

Voor velen van ons is het een bestemming die vrij onbekend is. Ook voor mij en daarom ben ik erg blij dat ik samen met de organisatie Buro Scanbrit op ontdekkingsreis mag naar deze groep eilanden. De Kanaaleilanden liggen onder Zuid-Engeland en ter hoogte van St. Malo in Frankrijk.

Lees het hele verhaal

Cruise AIDA 01-05-2015

Door reisadviseur Mandy Lentz
Cruise AIDA
Mandy Lentz  

Zodra ik ’s ochtends de gordijnen open, zie ik dat we de haven van Oslo invaren. Prachtig omringd door fjorden vaart ons schip rustig op de stad Oslo af. Oslo ligt aan zee en is rijk aan natuur! We trekken onze wandelschoenen aan, genieten van een heerlijk ontbijt, en gaan van boord. Ook dit verloopt heel soepel. Door onze gids worden we meegenomen naar een wijk buiten Oslo en lopen langs de rivier naar beneden richting de binnenstad. Tours als deze kunt u vaak vooraf boeken bij ons. Wij helpen u hier graag bij!

Lees het hele verhaal

Het wonder van Zimbabwe 19-01-2015

Door reisadviseur Erich Wünker
Het wonder van Zimbabwe
Erich Wünker  

Natuurlijk kan je in Zimbabwe de big five spotten, en als je daarna tijd overhebt, kan je met de Victoria­ watervallen nog snel één van de zeven natuurwereldwonderen meepikken. ‘Maar het grootste wonder zijn de mensen van Zimbabwe.’ Niet onze woorden, wel die van het hoofd van de Zimbabwaanse toeristische sector. Eigen lof stinkt, maar voor één keer mag dat. 

Lees het hele verhaal

Bali 10-06-2014

Door reisadviseur Bianca Hazelaar-Kuil
Bali
Bianca Hazelaar-Kuil  

Bali is een heerlijk eiland, wat vele mogelijkheden biedt, zoals fietsen, surfen, duiken, golfen, trektochten en wildwater raften. Een combinatie van een prachtig landschap, het heerlijke eten, vriendelijke bevolking en mooie hotels, maken Bali tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen. Een ontspannen of actieve vakantie, op Bali kan het allemaal!

Lees het hele verhaal

Onze filialen waar de koffie altijd klaar staat