Winschoten

Oman, beauty has an address ! 01-09-2015

Door reisadviseur Erich Wünker
Oman, beauty has an address !
Erich Wünker  

Een reis door het Sultanaat van Oman is bijzonder én veilig! Hier vind je ongerepte landschappen van woestijnen, ruige bergen, groene oases, uitgestrekte stranden en wadi’s. Maar ontdek ook verlaten forten, levendige soeks en authentieke steden tijdens je rondreis!

Lees het hele verhaal

De Kanaaleilanden 11-07-2015

Door reisadviseur Anja Klein
De Kanaaleilanden
Anja Klein  

Voor velen van ons is het een bestemming die vrij onbekend is. Ook voor mij en daarom ben ik erg blij dat ik samen met de organisatie Buro Scanbrit op ontdekkingsreis mag naar deze groep eilanden. De Kanaaleilanden liggen onder Zuid-Engeland en ter hoogte van St. Malo in Frankrijk.

Lees het hele verhaal

Cruise AIDA 01-05-2015

Door reisadviseur Mandy Lentz
Cruise AIDA
Mandy Lentz  

Zodra ik ’s ochtends de gordijnen open, zie ik dat we de haven van Oslo invaren. Prachtig omringd door fjorden vaart ons schip rustig op de stad Oslo af. Oslo ligt aan zee en is rijk aan natuur! We trekken onze wandelschoenen aan, genieten van een heerlijk ontbijt, en gaan van boord. Ook dit verloopt heel soepel. Door onze gids worden we meegenomen naar een wijk buiten Oslo en lopen langs de rivier naar beneden richting de binnenstad. Tours als deze kunt u vaak vooraf boeken bij ons. Wij helpen u hier graag bij!

Lees het hele verhaal

Schotland 11-04-2015

Door reisadviseur Heleen Akkerman
Schotland
Heleen Akkerman  

Ons laatste 'halte' van vandaag is de Glengoyne Distillery. In deze whisky-distilleerderij wordt Highland single malt whisky geproduceerd. Een trotse medewerker leidt ons rond door het bedrijf, waarbij we alle fases van de productie langs gaan. Aan het einde van de rondleiding wacht ons een proeverij. We worden in een sfeervolle ruimte neergezet, met heerlijke banken en een warm haardvuur. We krijgen allemaal twee glaasjes whisky met daarbij 4 stukjes pure chocolade, o.a. met gember en met amandel. Het blijkt een heerlijke combinatie zo met die whisky. Ja ja, ze weten ons wel in te pakken die Schotten!

Lees het hele verhaal

Onze filialen waar de koffie altijd klaar staat