Winschoten

Het wonder van Zimbabwe 19-01-2015

Door reisadviseur Erich Wünker
Het wonder van Zimbabwe
Erich Wünker  

Natuurlijk kan je in Zimbabwe de big five spotten, en als je daarna tijd overhebt, kan je met de Victoria­ watervallen nog snel één van de zeven natuurwereldwonderen meepikken. ‘Maar het grootste wonder zijn de mensen van Zimbabwe.’ Niet onze woorden, wel die van het hoofd van de Zimbabwaanse toeristische sector. Eigen lof stinkt, maar voor één keer mag dat. 

Lees het hele verhaal

Pullmantur Caribbean Cruise 04-11-2013

Door reisadviseur Mariel van der Velde
Pullmantur Caribbean Cruise
Mariel van der Velde  

Tijdens deze 9-daagse reis, zijn wij 5 dagen aan boord van de Monarch, één van de middelgrote schepen van de Spaanse rederij Pullmantur. Aan boord hebben we kunnen genieten van de uitgebreide All Inclusive formule met de heerlijke tapas en cocktails en hebben we ons gewaand in de Caribische sferen. Een unieke reis waarin we de Antillen, Panama én Colombia hebben mogen ontdekken!

Lees het hele verhaal

Zuid-Afrika 17-03-2013

Door reisadviseur Loes Renken
Zuid-Afrika
Loes Renken  

Zuid-Afrika, ongeveer 33 keer zo groot als Nederland verdeeld in totaal 9 provincies. De afwisseling van het landschap is enorm en kan werkelijk per uur verschillen. Van dit mooie grote land heb ik een klein stukje mogen ontdekken van de provincies Gauteng en Mpumalanga. Ik kan u alvast verklappen, het land heeft mijn hartje gestolen. Ik ga zeker nog een keer terug.

Lees het hele verhaal

Onze filialen waar de koffie altijd klaar staat