Hoogezand

Kennismaken met de verschillende TUI concepten op Kreta! 23-06-2017

Door reisadviseur Margreet Barlagen
Kennismaken met de verschillende TUI concepten op Kreta!
Margreet Barlagen  

Spannend!! Ik ben ingeloot voor de Best of TUI… The Challenge. Dit is de eerste studiereis van TUI in een compleet nieuw jasje. De reis gaat naar Kreta en zal in het teken staan van de verschillende Best of TUI hotelconcepten. We gaan deze verschillende concepten zelf ervaren, ontdekken voor welke doelgroepen deze geschikt zijn en dat door middel van diverse opdrachten in teamverband.

Lees het hele verhaal

Lanzarote 23-09-2014

Door reisadviseur Margreet Barlagen
Lanzarote
Margreet Barlagen  

Door de eerste aanblik van een kaal eiland dacht ik even dat het “saai” zou zijn, maar niks is minder waar! Juist dit vulkanische landschap laat je dingen zien en beleven die elders niet mogelijk zijn en dat in combinatie met gezellige badplaatsen en mooie stranden maakt het voor mij een ideale bestemming! En dat kan vanaf nu ook nog vanaf Groningen Airport Eelde.  

Lees het hele verhaal

Midden en Zuid Engeland met Buro Scanbrit 14-05-2014

Door reisadviseur Johanna de Boer
Midden en Zuid Engeland met Buro Scanbrit
Johanna de Boer  

Midden Engeland, ook wel het “Hart van Engeland” is het land van glooiende heuvels waarin gouden korenvelden en groene weides door houtwallen van elkaar zijn gescheiden. Overal kom je idyllische stadjes tegen maar ook menhirs, Romeinse restanten, eeuwenoude Inns en landhuizen met prachtige tuinen. Zuidoost Engeland wordt wel de “Tuin van Engeland” genoemd. In de heuvels ten zuiden van Londen bouwde de Britse adel eeuwenlang haar kastelen en landhuizen. Veel van de tuinen van Kent en Sussex zijn wereldberoemd!

Lees het hele verhaal

Marokko 01-10-2013

Door reisadviseur Margreet Barlagen
Marokko
Margreet Barlagen  

Fès is één van de markantste steden van Marokko. We bezoeken zowel de moderne medina als het indrukwekkende labyrinth van souks (markten) dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In de ambachtelijke buurt hangen de leerververs al eeuwenlang hun geverfde leer te drogen. Het is een must om één van de vele dakterrassen te beklimmen en te genieten van het bijzondere uitzicht over de vele felgekleurde verfbaden. Gelukkig krijgen we wel een takje munt om onder onze neus te houden, want de geur die er hangt…

Lees het hele verhaal

Onze filialen waar de koffie altijd klaar staat