Hoogezand

Marokko 01-10-2013

Door reisadviseur Margreet Barlagen
Marokko
Margreet Barlagen  

Fès is één van de markantste steden van Marokko. We bezoeken zowel de moderne medina als het indrukwekkende labyrinth van souks (markten) dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In de ambachtelijke buurt hangen de leerververs al eeuwenlang hun geverfde leer te drogen. Het is een must om één van de vele dakterrassen te beklimmen en te genieten van het bijzondere uitzicht over de vele felgekleurde verfbaden. Gelukkig krijgen we wel een takje munt om onder onze neus te houden, want de geur die er hangt…

Lees het hele verhaal

Kroatië en Venetië 08-06-2013

Door reisadviseur Joey Meijer
Kroatië en Venetië
Joey Meijer  

Een azuurblauwe zee, grillige kustlijnen, mooie baaien en stranden, grootse natuur en gastvrijheid. Kenmerken die Kroatië tot een fantastisch vakantieland maken. Kroatië is langgerekt en beschikt hierdoor over een enorme kustlijn. Maar dit is niet het enige, er zijn vele natuurparken te vinden en steden met kleurrijke façades.   Venetië: De stad is uitsluitend te bereiken per boot. Een wandeling over het beroemde San Marco plein en een foto maken op de Rialto brug zal niet ontbreken in uw programma. Maar wandel ook gewoon eens rustig door alle nauwe straten om een indruk te krijgen van de levenswijze van de Venetianen.

Lees het hele verhaal

Royal Caribbean Cruise ‘Adventure of the Seas’ 27-10-2012

Door reisadviseur Anja Werkman
Royal Caribbean Cruise ‘Adventure of the Seas’
Anja Werkman  

Welkom in een wereld waar dagelijkse beslommeringen niet bestaan en grenzen steeds verder worden verlegd… De schepen van Royal Caribbean International staan bol van de faciliteiten die steeds innovatiever en nog spectaculairder worden. Want waar anders tref je aan boord een ijsbaan aan? De verbeelding van Royal Caribbean kent anno 2012 geen grenzen. Stap aan boord en ervaar zelf wat Royal Caribbean International zo bijzonder maakt!

Lees het hele verhaal

Onze filialen waar de koffie altijd klaar staat