Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisverhalen: Mariël Zwaagman

Verre reizen

Aruba

Aruba: Aruba - Klooster Reizen Reisburo BV

08/11/2016 - Geschreven door reisadviseur Mariël Zwaagman

Maak een jeepsafari en bezoek het kristalheldere water van de Natural Pool (Conchi). Aruba is 32 km lang en 10 km breed en heeft kilometerslange zandstranden aan de zuidkust. Ze zijn prachtig hagelwit met namen als Palm Beach, Eagle Beach en Druif Beach. De Noordkust van het eiland is ruig en kaal met grote inhammen en uit zee rijzende rotsen. Je kunt er heerlijk snorkelen, duiken en diverse watersporten beoefenen.

Hoogtepunt op Aruba was absoluut de Jeepsafari! De trip gaat over spannende, hobbelige wegen vol met bochten over het platteland van Aruba, ook bekend als 'Cunucu' in het Papiamento. Tijdens deze safari van een halve dag hebben wij de natuurlijke schoonheid van Aruba ontdekt met haar fauna zoals de grillige vulkanische toppen, de zonnebadende leguanen, de symbolische Divi Divi bomen en nog veel meer. Deze jeepsafari is overigens de enige manier om het verfrissende, kristalheldere water van de Natural Pool (Conchi) te bereiken. De route erheen gaat onder andere langs belangrijke historische bezienswaardigheden op het eiland, zoals de California Lighthouse en de Natural Bridge.

Aruba heeft een bruisend uitgaansleven, zowel in Oranjestad als in het nieuwe centrum van Palm Beach. Op woensdag brengen veel locals hier de avond door, wat voor een levendige sfeer zorgt! Uiteraard hebben veel hotels hun eigen avondentertainment met livemuziek en is er ook vaak een casino.

De Arubanen zijn van zichzelf relaxed, vriendelijk en zeer gastvrij. Kortom: One Happy Island!

Tip: De zon schijnt elke dag op Aruba, dus denk aan een hoge factor zonnebrandcrème.


Aruba op de kaart


Bent u hier geweest?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf hieronder een review. Alvast bedankt!

Mijn website:

Uw ervaring:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens en het publiceren van mijn naam, bericht en toegevoegde afbeelding op deze website.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over deze bestemming.

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Nieuws
Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord - Klooster Reizen Reisburo BV

Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord

Klooster Reizen en Internoord reizen samen verder vanuit Haren en presenteren een nieuw logo Per 18 november verhuizen de reisadviseurs van Internoord naar ons reisbureau in Haren. Een mooie aanleiding om ook ons logo eens op te frissen. In Haren ontstaat een team van zes ervaren reisexperts. Samen staan ze garant voor het beste persoonlijke advies over bijvoorbeeld pakketreizen, vakanties op maat, wereldreizen, wintersportvakanties, cruises en groepsreizen. Internoord verder als specialist in zakelijk reizen Zakelijke reizen zijn al sinds jaar en dag een uniek specialisme van Inte...  Verder lezen »