Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Type de code

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisverhalen: Mariël Zwaagman

Verre reizen

Aruba

Aruba: Aruba - Klooster Reizen Reisburo BV

08/11/2016 - Geschreven door reisadviseur Mariël Zwaagman

Maak een jeepsafari en bezoek het kristalheldere water van de Natural Pool (Conchi). Aruba is 32 km lang en 10 km breed en heeft kilometerslange zandstranden aan de zuidkust. Ze zijn prachtig hagelwit met namen als Palm Beach, Eagle Beach en Druif Beach. De Noordkust van het eiland is ruig en kaal met grote inhammen en uit zee rijzende rotsen. Je kunt er heerlijk snorkelen, duiken en diverse watersporten beoefenen.

Hoogtepunt op Aruba was absoluut de Jeepsafari! De trip gaat over spannende, hobbelige wegen vol met bochten over het platteland van Aruba, ook bekend als 'Cunucu' in het Papiamento. Tijdens deze safari van een halve dag hebben wij de natuurlijke schoonheid van Aruba ontdekt met haar fauna zoals de grillige vulkanische toppen, de zonnebadende leguanen, de symbolische Divi Divi bomen en nog veel meer. Deze jeepsafari is overigens de enige manier om het verfrissende, kristalheldere water van de Natural Pool (Conchi) te bereiken. De route erheen gaat onder andere langs belangrijke historische bezienswaardigheden op het eiland, zoals de California Lighthouse en de Natural Bridge.

Aruba heeft een bruisend uitgaansleven, zowel in Oranjestad als in het nieuwe centrum van Palm Beach. Op woensdag brengen veel locals hier de avond door, wat voor een levendige sfeer zorgt! Uiteraard hebben veel hotels hun eigen avondentertainment met livemuziek en is er ook vaak een casino.

De Arubanen zijn van zichzelf relaxed, vriendelijk en zeer gastvrij. Kortom: One Happy Island!

Tip: De zon schijnt elke dag op Aruba, dus denk aan een hoge factor zonnebrandcrème.


Aruba op de kaart


Bent u hier geweest?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf hieronder een review. Alvast bedankt!

Mijn website:

Uw ervaring:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over deze bestemming.

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Haren - Klooster Reizen Reisburo BV

Haren

Nieuws
Stad van de maand April '18 - Klooster Reizen Reisburo BV

Stad van de maand April '18

In Londen gaan hip en traditie hand in hand en dat geeft de stad haar unieke karakter. In een paar dagen Londen zien is vrijwel onmogelijk, er is gewoonweg zoveel te zien! Met de London Travelcard op zak komt u echter een heel eind. Begin een bezoek aan de Britse hoofdstad in ieder geval met een rondrit per open dubbeldekker, de “Hop on Hop off-excursie”, want dit geeft het broodnodige overzicht en wijst de weg naar de verschillende bezienswaardigheden. De Italiaanse hoofdstad Rome is een juweeltje. U waant zich in het decor van het Bernini Mysterie van Dan Brown, als u langs de vele...  Verder lezen »