Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Nieuws/vakantieblog

 - Klooster Reizen Reisburo BV

Vakblad TravMagazine heeft woensdag 22 februari de Provinciale Winnaars van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2017 bekend gemaakt. Reisbureau Klooster Reizen uit Winschoten is uitgeroepen tot Provinciaal Winnaar van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2017 en mag zich vanaf heden profileren als beste reisbureau van Groningen. Klooster Reizen dingt samen met de overige Provinciale Winnaars mee naar de landelijke titel. De felbegeerde titel ‘Beste Reisbureau van het Jaar 2017’ wordt bekend gemaakt tijdens een gala-avond in de maand mei.

De verkiezing
De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd, opgesteld door training- en adviesbureau InCompany, dat ook de beoordeling tot aan de heeft vakjury verzorgd.

De verkiezing heeft verschillende ronden gekend. In de eerste ronde moesten de reisbureaus twee reisvoorstellen met de klantcommunicatie indienen. In de tweede ronde werd de deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen, met uiteenlopende onderwerpen als de conversie op autohuur, vragen over het thema ‘Kennis is macht’ en testen over de bestemmingen Malta en Aruba. Hierna werden de reisbureaus getest met een mysterie call en mysterie mail. Gedurende de vierde ronde werden zij gevraagd een testcase te maken, waarbij zij een groepsreis naar Malta moesten samenstellen én kregen zij bezoek van een mysterie shopper. In ronde vijf ontvingen zij bezoek van één van de adviseurs van InCompany, waarbij een kritische blik op de kandidaten werd gelegd. In de vijfde ronde, de juryronde, werden de twee beste reisbureaus per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn de Provinciale Winnaars naar voren gekomen. Alle Provinciale Winnaars dingen mee naar de landelijke titel Reisbureau van het Jaar 2017. Op basis van een klanttevredenheidsonderzoek en een gesprek met een deskundige eindjury op 11 mei, wordt deze landelijke winnaar gekozen.

Gerda Klooster, directeur van Klooster Reizen zegt erg trots te zijn op de provinciale titel Reisbureau van het Jaar:

“De verkiezing tot provinciaal winnaar is voor ons van grote waarde. Het is een erkenning voor de inzet van ons team en de hoge kwaliteit die wij als reisbureau uitdragen naar onze klanten. De verkiezing vergt de nodige inzet, maar dwingt je om de eigen organisatie kritisch onder de loep te nemen en de bedrijfsprocessen continu aan te scherpen. Vele mensen ondervinden op dit moment, in grote of minder grote mate, en op dit moment de gevolgen nd advies en een et de vakantieboekingen betreft, maar wij zijn blij
ntiegangede nasleep van de financiële crisis en zoeken daarom naar een zekere vorm van zekerheid. Met de provinciale titel Reisbureau van het Jaar op zak, bevestigen wij dat mensen bij ons aan het juiste adres zijn voor het beste reisadvies.”

Meer berichten lezen? Zie ons Nieuws/vakantieblog


Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Klooster Reizen Roden - Klooster Reizen Reisburo BV

Roden

Nieuws
Gerda verwelkomt Vrienden van de HAL - Klooster Reizen Reisburo BV

Gerda verwelkomt Vrienden van de HAL

Vorige week mocht Gerda ons bedrijf introduceren op de Facebookpagina Vrienden van de Holland America Line. Graag delen we dit bericht ook met onze klanten!...  Verder lezen »