Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Type de code

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Nieuws/vakantieblog

Holland America Line: cruisen met korting

Holland America Line: cruisen met korting - Klooster Reizen Reisburo BV

Elk jaar heeft Holland America Line een aantal aanbiedingen: de Ready to Cruise-aanbieding of zoals nu de Upgrades & More-aanbiedingen. Meestal zijn dat kortingen op cruises voor bijvoorbeeld de derde of vierde cruisepassagier of kortingen naar bestemmingen. De nieuwe Upgrades & More-aanbiedingen geeft cruisepassagiers op geselecteerde cruises in 2018 en 2019 en op Alaska Land + Sea Journeys een uitgebreid pakket aan voordelen.

Cruisepassagiers die één van de geselecteerde cruises boeken, ontvangen een stateroom upgrade, een boordtegoed tot wel $500 per stateroom (afhankelijk van cruise-lengte en stateroom categorie) en tot 10% korting op de EXC excursies.
De Upgrades & More aanbiedingen zijn van toepassing op afvaarten tussen 28 maart 2018 en 24 april 2019, met uitzondering van Grand Voyages en Grand Voyage segmenten.
De Holland America Line Upgrade & More aanbiedingen komen jaarlijks terug. In de Upgrades & More aanbieding zitten cruises naar Alaska met Land+Sea Journeys, cruises naar Azië, Australië/Nieuw Zeeland, Bermuda, Canada/New England, de Caribbean, het Panama Kanaal, Europa, Hawaï, Mexico en Zuid-Amerika.
Ook diverse cruises tijdens de feestdagen vallen onder de aanbiedingen

Boordtegoed Holland America Line

Als onderdeel van de Upgrades & More aanbieding kunnen cruisepassagiers bij HAL een ocean-view stateroom boeken voor de prijs van een interior stateroom en een veranda stateroom voor de prijs van een ocean-view stateroom.
Afhankelijk van de lengte van de cruise en categorie van de stateroom, kan het boordtegoed oplopen tot $400 per stateroom en tot $500 per suite.
Het boordtegoed is beschikbaar voor de eerste twee gasten in de stateroom. Dat boordtegoed kun je gebruiken voor onder meer behandelingen in de Greenhouse Spa en Salon, aankopen in de winkels of het boeken van excursies.
Ook drankjes of diners in de specialiteitenrestaurants zoals de Pinnacle Grill, Sel de Mer, Canaletto of Tamarind kun je met dit boordtegoed afrekenen.

Korting op excursies bij Holland America Line

Behalve de Upgrades & More aanbiedingen heeft Holland America Line nog een extra lokkertje. Passagiers die vóór 15 maart 2018 één van de geselecteerde cruises boeken, krijgen korting op de excursie. Die korting kan oplopen tot tien procent. Deze aanbieding is op meer dan 1500 EXC excursies van toepassing.

Meer berichten lezen? Zie ons Nieuws/vakantieblog


Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Haren - Klooster Reizen Reisburo BV

Haren

Nieuws

Wat mag je mee in de handbagage?

Wat mag je mee in de handbagage?...  Verder lezen »