Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Type de code

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Nieuws/vakantieblog

Klooster Reizen beste reisbureau van Nederland

Klooster Reizen beste reisbureau van Nederland - Klooster Reizen Reisburo BV

Een uniek moment in de Reisbureau van het Jaar verkiezing. Voor het eerst in de historie wordt de eerste plaats gedeeld door twee reisbureaus.

De feestvreugde was groot tijdens het gala in het Dorint Hotel op Schiphol-Oost. Nadat bekend was geworden dat Holland International in Valkenswaard knap op de derde plaats in de verkiezing was geëindigd maakte juryvoorzitter Hanne Buis van Schiphol de landelijke winnaar bekend. In plaats van één riep zij echter twee kandidaten op het podium. Zowel Reas Reizen uit Rotterdam als Klooster Reizen uit Stadskanaal werden uitgeroepen tot Reisbureau van het Jaar 2012.

Na lang wikken en wegen besloot de twaalfkoppige jury tot de opvallende uitslag. Volgens Buis vormen beide reisbureaus een voorbeeld voor de reisbranche. Zowel online als offline vertolken zij een voortrekkersrol in de sterk veranderende reismarkt.

Meer berichten lezen? Zie ons Nieuws/vakantieblog


Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Haren - Klooster Reizen Reisburo BV

Haren

Nieuws
Stad van de maand April '18 - Klooster Reizen Reisburo BV

Stad van de maand April '18

In Londen gaan hip en traditie hand in hand en dat geeft de stad haar unieke karakter. In een paar dagen Londen zien is vrijwel onmogelijk, er is gewoonweg zoveel te zien! Met de London Travelcard op zak komt u echter een heel eind. Begin een bezoek aan de Britse hoofdstad in ieder geval met een rondrit per open dubbeldekker, de “Hop on Hop off-excursie”, want dit geeft het broodnodige overzicht en wijst de weg naar de verschillende bezienswaardigheden. De Italiaanse hoofdstad Rome is een juweeltje. U waant zich in het decor van het Bernini Mysterie van Dan Brown, als u langs de vele...  Verder lezen »