Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Type de code

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Nieuws/vakantieblog

Oktober is Cruise-maand

Oktober is Cruise-maand - Klooster Reizen Reisburo BV

Ieder jaar staat de maand Oktober in het teken van 'cruises'!
Alle rederijen vieren dat met diverse aanbiedingen: o.a. gratis drankjes, korting op excursies of gratis wifi aan boord. Maar alleen te boeken in de maand Oktober - wees er dus snel bij!

MSC Cruises biedt gratis drankpakketten, bij Holland America Line (de HAL) ontvangt u een boordtegoed van $300 per hut. En dat als extraatje naast een gratis drankenpakket of Pinnacle Grill diner. Dit aanbod geldt echter alleen voor de afvaart met de MS Koningsdam voor 7 nachten, Noorse legenden vanaf Amsterdam.

Bij Azamara Cruise ontvangen boekers in oktober een gratis upgrade van een binnenhut (stateroom) naar een hut met zeezicht. U gaat nog meer genieten van de luxe aan boord.

Costa Cruises viert haar 70 jarig bestaan en trakteert! U krijgt kortingsbonnen t.w.v. $ 500,- en kunt daar vele extra’s zoals massages, excursies, wijnpakketten of WiFi mee betalen.

Tenslotte (en op onze reisburo's kunnen onze reisadviseurs u nog veel meer vertellen) biedt Hapag-Lloyd zgn. Summer-Specials op het schip MS Europa en Europa 2: kortingen kunnen oplopen tot 30%.

Binnenkort lanceren we onze eigen cruise-site : www. cruisespecialist.nl

Meer berichten lezen? Zie ons Nieuws/vakantieblog


Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Haren - Klooster Reizen Reisburo BV

Haren

Nieuws
Breakfast at Tiffany's in New York - Klooster Reizen Reisburo BV

Breakfast at Tiffany's in New York

In New York kan je nu ook echt genieten van een Breakfast at Tiffany's. De winkelketen opende onlangs het restaurant The Blue Box Café, dat helemaal in de stijl is ontworpen van de luxewinkel. Wil je helemaal in Holly Golightly-stijl ontbijten, dan betaal je zo'n 30 dollar per persoon. New York is de meest populaire toeristische bestemming in de VS. Er is enorm veel te zien en te doen en het aanbod blijft groeien. Het gros van de bezoekers bezoekt Manhattan en intussen ook Brooklyn....  Verder lezen »