Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Nieuws/vakantieblog

Stagiaires gezocht

Stagiaires gezocht - Klooster Reizen Reisburo BV

Altijd al op een reisbureau stage willen lopen om te ervaren wat het vak reisadviseur inhoudt?

Wij bieden je graag de gelegenheid!

Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Uiteindelijk is het einddoel van je stage dat je geheel zelfstandig een verkoopgesprek kunt voeren en afhandelen. Naast het verkopen en adviseren van onze klanten, zul je hen ook telefonisch te woord staan. Uiteraard ga je boekingsbevestigingen maken en mag je factureren. Tijdens je stage krijg je veel kennis van diverse bestemmingen en onze andere reisproducten zoals autohuur en verzekeringen.

Je werkweek bedraagt 39 uur en je wordt volgens ons rooster ingepland, dit betekent dat je soms ook op koopavonden, zaterdagen en eventueel op koopzondagen werkt.

Wat vinden we belangrijk?

Wij zoeken enthousiaste mensen met een flexibele instelling, een hands-on mentaliteit en gevoel voor service. Iedere klant is uniek en verdient het beste advies en dienstverlening. Het is ook belangrijk dat je commercieel bent; je vindt het leuk om reizen te verkopen!

En uiteraard ben je een vrolijke positieve persoonlijkheid, die samen met de andere collega’s zorgt voor zeer tevreden reizigers en een goede sfeer op kantoor.

Wij garanderen een leuke en afwisselende stageplaats, een goede stagevergoeding en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt alleen voor een stageplaats in aanmerking komen, wanneer je een voltijd toeristische MBO / HBO opleiding volgt.

Ons bedrijf

Met 26 medewerkers en 5 vestigingen zijn wij in onze regio het grootste reisbedrijf. Wij zijn volledig onafhankelijk en zelfstandig en bepalen zelf onze strategie. Ons bedrijf bestaat al meer dan 85 jaar en heeft veel kennis en ervaring in de reisbranche. In 2012 zijn we verkozen tot beste reisbureau van Nederland.

Contactinformatie

Stuur ons je sollicitatiebrief inclusief cv. naar gerda@kloosterreizen.nl

Vermeld in je brief duidelijk je motivatie. Geef de begin en einddatum van je stage aan, en het totaal aantal te lopen stage uren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerda Klooster (T. +31 597 431 643).

Meer berichten lezen? Zie ons Nieuws/vakantieblog


Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Nieuws
Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord - Klooster Reizen Reisburo BV

Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord

Klooster Reizen en Internoord reizen samen verder vanuit Haren en presenteren een nieuw logo Per 18 november verhuizen de reisadviseurs van Internoord naar ons reisbureau in Haren. Een mooie aanleiding om ook ons logo eens op te frissen. In Haren ontstaat een team van zes ervaren reisexperts. Samen staan ze garant voor het beste persoonlijke advies over bijvoorbeeld pakketreizen, vakanties op maat, wereldreizen, wintersportvakanties, cruises en groepsreizen. Internoord verder als specialist in zakelijk reizen Zakelijke reizen zijn al sinds jaar en dag een uniek specialisme van Inte...  Verder lezen »