Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Nieuws/vakantieblog

Stagiaires gezocht

Stagiaires gezocht - Klooster Reizen Reisburo BV

Altijd al op een reisbureau stage willen lopen om te ervaren wat het vak reisadviseur inhoudt?

Wij bieden je graag de gelegenheid!

Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Uiteindelijk is het einddoel van je stage dat je geheel zelfstandig een verkoopgesprek kunt voeren en afhandelen. Naast het verkopen en adviseren van onze klanten, zul je hen ook telefonisch te woord staan. Uiteraard ga je boekingsbevestigingen maken en mag je factureren. Tijdens je stage krijg je veel kennis van diverse bestemmingen en onze andere reisproducten zoals autohuur en verzekeringen.

Je werkweek bedraagt 39 uur en je wordt volgens ons rooster ingepland, dit betekent dat je soms ook op koopavonden, zaterdagen en eventueel op koopzondagen werkt.

Wat vinden we belangrijk?

Wij zoeken enthousiaste mensen met een flexibele instelling, een hands-on mentaliteit en gevoel voor service. Iedere klant is uniek en verdient het beste advies en dienstverlening. Het is ook belangrijk dat je commercieel bent; je vindt het leuk om reizen te verkopen!

En uiteraard ben je een vrolijke positieve persoonlijkheid, die samen met de andere collega’s zorgt voor zeer tevreden reizigers en een goede sfeer op kantoor.

Wij garanderen een leuke en afwisselende stageplaats, een goede stagevergoeding en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt alleen voor een stageplaats in aanmerking komen, wanneer je een voltijd toeristische MBO / HBO opleiding volgt.

Ons bedrijf

Met 26 medewerkers en 5 vestigingen zijn wij in onze regio het grootste reisbedrijf. Wij zijn volledig onafhankelijk en zelfstandig en bepalen zelf onze strategie. Ons bedrijf bestaat al meer dan 85 jaar en heeft veel kennis en ervaring in de reisbranche. In 2012 zijn we verkozen tot beste reisbureau van Nederland.

Contactinformatie

Stuur ons je sollicitatiebrief inclusief cv. naar gerda@kloosterreizen.nl

Vermeld in je brief duidelijk je motivatie. Geef de begin en einddatum van je stage aan, en het totaal aantal te lopen stage uren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerda Klooster (T. +31 597 431 643).

Meer berichten lezen? Zie ons Nieuws/vakantieblog


Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Haren - Klooster Reizen Reisburo BV

Haren

Nieuws
Kanaaleilanden komende zomer vanaf Groningen Airport Eelde - Klooster Reizen Reisburo BV

Kanaaleilanden komende zomer vanaf Groningen Airport Eelde

Goed nieuws! Komende zomer biedt Sunair weer vluchten aan vanaf Eelde naar de Kanaaleilanden. Tussen 26 april en 16 augustus kunt u vanaf Eelde naar Guernsey vliegen. Heleen (Winschoten) is afgelopen voorjaar op deze lieflijke bestemming geweest en kan u er alles over vertellen!...  Verder lezen »