Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisverhalen: Margreet Barlagen

Cruises

Cruise met de AIDABella

Spanje: Cruise met de AIDABella - Klooster Reizen Reisburo BV

08/11/2016 - Geschreven door reisadviseur Margreet Barlagen

Een perfecte organisatie en een wat informele sfeer, dat is wat de Duitse rederij AIDA Cruises kenmerkt. De moderne schepen vallen op door hun markante uiterlijk: rode zoenlippen en grote ogen op de boeg van het schip benadrukken het sportieve karakter van de rederij. De schepen vervoeren veel Duitse gasten en de voertaal is dus Duits. Er worden geen strikte kledingvoorschriften gehanteerd. Het interieur is zowel stijlvol als functioneel. De verzorging aan boord is semi all-inclusive; tafelwijn, bier en frisdrank zijn bij de buffetmaaltijden inbegrepen. Ook de fooien zijn in de cruiseprijs inbegrepen. Zo komen er niet veel kosten aan boord meer bij. Shoppen in Barcelona, mountainbiken, een jeepsafari of toch liever een duikcursus? Zowel aan boord als aan land worden diverse sportieve activiteiten georganiseerd, want het enige dat u aan boord niet zult vinden is verveling. Ook wat entertainment betreft is er voldoende aan boord te beleven: dans, musicals maar ook komedie en acrobatiek. Creatieve workshops zijn er voor wie zelf aan de slag wil. Zo is er voor elke doelgroep, van jong tot oud, wel iets te doen!

Verslag van mijn 5-daagse cruise vanuit Mallorca naar Cannes en Barcelona!

Op maandag 24 oktober vliegen we vanuit Amsterdam naar Palma de Mallorca. Bij aankomst op de luchthaven staat onze transferbus al voor ons klaar en brengt ons in slechts een half uur naar het schip dat in de haven van Palma de Mallorca ligt. Hier volgt de incheckprocedure. We krijgen een boordpas die gekoppeld is aan de creditcard. Hier kunnen we de deur van onze hut mee openen, maar ook alle aankopen aan boord op laten schrijven. Aan het einde van de reis kunnen we dan alles in één keer afrekenen bij de receptie.

’s Avonds gaan we heerlijk dineren aan boord. We hebben de keus uit verschillende buffetrestaurants en een a la carte restaurant. Behalve in het Market en het a la carte restaurant, zijn we vrij in de tijden om te gaan eten.

Vandaag een zeedag! We krijgen een rondleiding over het schip waarbij we de kidsclub, fitness en diverse huttypes bekijken. Deze zijn allemaal zeer goed uitgerust. Verder is er een wellness gedeelte, casino, zijn er winkeltjes en diverse bars.

De volgende dag gaan we voor anker in Cannes. Hier hebben we de hele dag ter vrije besteding en die gebruiken we om lekker langs het strand te slenteren, te winkelen in de gezellige straatjes en te lunchen met zicht op de jachthaven. Aangezien we niet aan de kade liggen gaan we met zogenoemde tenderboats naar de haven.

Bij terugkomst op het schip even gelegenheid om ons op te frissen en daarna kunnen we genieten van een heerlijk 5-gangen diner.

Op donderdag staat Barcelona op het programma. We hebben weinig gemerkt van de reis vanuit Cannes aangezien we dit traject afgelopen nacht hebben afgelegd. We gaan een mountainbike tour doen! Eerst de top van de Montjuich beklimmen en daarna nog kriskras door de stad om de bezienswaardigheden vast te leggen op camera. Een leuke en sportieve manier om in korte tijd iets te zien van deze geweldige stad. Aan het eind van de middag weer aan boord om terug te varen naar Mallorca.

Bij aankomst op Mallorca hebben we weer een transfer geregeld naar de luchthaven, vanwaar we terugvliegen naar Amsterdam.

Het was een hele leuke reis waarbij ik verschillende steden heb gezien, maar ook aan boord kon relaxen. En dat allemaal op een rustige manier en zonder dat je je koffer elke keer opnieuw moet inpakken. Voor herhaling vatbaar dus!


Spanje op de kaart


Bent u hier geweest?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf hieronder een review. Alvast bedankt!

Mijn website:

Uw ervaring:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens en het publiceren van mijn naam, bericht en toegevoegde afbeelding op deze website.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over deze bestemming.

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Klooster Reizen Roden - Klooster Reizen Reisburo BV

Roden

Nieuws
Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs - Klooster Reizen Reisburo BV

Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs

Dit is wat wij in nieuwe collega’s zoeken:...  Verder lezen »