Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisverhalen: Renate Aalders

Cruises

Cruise met de MSC Fantasia

Barcelona: Cruise met de MSC Fantasia - Klooster Reizen Reisburo BV

08/11/2016 - Geschreven door reisadviseur Renate Aalders

Vrijdag 5 oktober begon voor Gerda Klooster en mij de 3-daagse reis met de MSC Fantasia in de exclusieve Yacht Club met een warm onthaal door één van de butlers in de haven van Barcelona.

Wat is de MSC Yacht Club:
De MSC Yacht Club is gelegen op het meest prestigieuze voordek van de vlaggenschepen van MSC Cruises; de MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina en MSC Preziosa. Het is ontworpen als een oase van rust met een eigen conciërge en butlerservice (24 uur per dag).

Het concept wordt omschreven als ‘een schip in een schip’ welke luxe, privacy en persoonlijke service biedt gecombineerd met een uitstekend scala aan recreatieve faciliteiten en entertainment aan boord. De Yacht Club is geschikt voor mensen die willen genieten van rust, privacy, uitgebreide service, comfort, maar toch willen genieten van alle faciliteiten die het schip te bieden heeft. Men kan gewoon aanschuiven in één van de overige restaurants van het schip of gebruik maken van de faciliteiten die voor het de rest van het schip beschikbaar zijn. Erg prettig is ook dat je met je Yacht Club-pas voorrang hebt op de liften, je hoeft nooit lang te wachten!

In de drie dagen dat we aan boord mochten zijn hebben we ontzettend genoten van het heerlijke eten, butlerservice en dagelijkse English Afternoon Tea. Tevens werd elke dag onze favoriete Nederlandse krant bezorgd!


Barcelona op de kaart


Bent u hier geweest?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf hieronder een review. Alvast bedankt!

Mijn website:

Uw ervaring:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens en het publiceren van mijn naam, bericht en toegevoegde afbeelding op deze website.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over deze bestemming.

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Nieuws
Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord - Klooster Reizen Reisburo BV

Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord

Klooster Reizen en Internoord reizen samen verder vanuit Haren en presenteren een nieuw logo Per 18 november verhuizen de reisadviseurs van Internoord naar ons reisbureau in Haren. Een mooie aanleiding om ook ons logo eens op te frissen. In Haren ontstaat een team van zes ervaren reisexperts. Samen staan ze garant voor het beste persoonlijke advies over bijvoorbeeld pakketreizen, vakanties op maat, wereldreizen, wintersportvakanties, cruises en groepsreizen. Internoord verder als specialist in zakelijk reizen Zakelijke reizen zijn al sinds jaar en dag een uniek specialisme van Inte...  Verder lezen »