Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Type de code

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisverhalen: Renate Aalders

Cruises

Cruise met de MSC Fantasia

Barcelona: Cruise met de MSC Fantasia - Klooster Reizen Reisburo BV

08/11/2016 - Geschreven door reisadviseur Renate Aalders

Vrijdag 5 oktober begon voor Gerda Klooster en mij de 3-daagse reis met de MSC Fantasia in de exclusieve Yacht Club met een warm onthaal door één van de butlers in de haven van Barcelona.

Wat is de MSC Yacht Club:
De MSC Yacht Club is gelegen op het meest prestigieuze voordek van de vlaggenschepen van MSC Cruises; de MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina en MSC Preziosa. Het is ontworpen als een oase van rust met een eigen conciërge en butlerservice (24 uur per dag).

Het concept wordt omschreven als ‘een schip in een schip’ welke luxe, privacy en persoonlijke service biedt gecombineerd met een uitstekend scala aan recreatieve faciliteiten en entertainment aan boord. De Yacht Club is geschikt voor mensen die willen genieten van rust, privacy, uitgebreide service, comfort, maar toch willen genieten van alle faciliteiten die het schip te bieden heeft. Men kan gewoon aanschuiven in één van de overige restaurants van het schip of gebruik maken van de faciliteiten die voor het de rest van het schip beschikbaar zijn. Erg prettig is ook dat je met je Yacht Club-pas voorrang hebt op de liften, je hoeft nooit lang te wachten!

In de drie dagen dat we aan boord mochten zijn hebben we ontzettend genoten van het heerlijke eten, butlerservice en dagelijkse English Afternoon Tea. Tevens werd elke dag onze favoriete Nederlandse krant bezorgd!


Barcelona op de kaart


Bent u hier geweest?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf hieronder een review. Alvast bedankt!

Mijn website:

Uw ervaring:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over deze bestemming.

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Haren - Klooster Reizen Reisburo BV

Haren

Nieuws
COMBINEER PRAAG MET SKIËN - Citytrip en wintersport - Klooster Reizen Reisburo BV

COMBINEER PRAAG MET SKIËN - Citytrip en wintersport

De Tsjechische hoofdstad is met haar historische gebouwen en eeuwenoude brug het gehele jaar een populaire bestemming. Ook in de winter is een stedentrip Praag een goed idee. De stad ziet er nog magischer uit als de straten en daken bedekt zijn met een laagje sneeuw. Praag kun je uitstekend combineren met een paar daagjes skiën. De stad is centraal gelegen en hierdoor een prima uitgangspunt om naar één van de Tsjechische skicentra te gaan. Zo kun je een paar daagjes cultuur snuiven afwisselen met sportief bezig zijn. Hoteltip: The Bishop's House Het oude bisschopshuis is een klei...  Verder lezen »