Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisverhalen: Dianne te Velde-Tonnis

StrandvakantiesVliegvakantiesExcursies en uitstapjes

Dianne doet mee aan de TUI Challenge in Turkije

Turkije: Dianne doet mee aan de TUI Challenge in Turkije - Klooster Reizen Reisburo BV

18/04/2020 - Geschreven door reisadviseur Dianne te Velde-Tonnis

Best of TUI, The challenge
Spelenderwijs gaan wij kennismaken met de concepten van TUI. Deze concepten gaan wij ontdekken en ervaren doormiddel van verschillende opdrachten. Deze opdrachten gaan wij doen in groepen van 4 personen. Het leuke van deze opdracht is dat je strijdt om de eerste plaats!

Met prima toestellen van TUI Fly vliegen wij naar Dalaman in Turkije. Eenmaal aangekomen op de luchthaven kunnen wij via de premium balie versneld de auto in ontvangst nemen die geboekt is via onze vast partner Sunny Cars. Wilt u snel aan de vakantie kunnen beginnen adviseer ik u vooral de premium service via ons bij te boeken, een absolute aanrader. Vanuit hier gaan wij naar ons eerste overnachtingshotel TUI SENSATORI Barut in Fethiye, een adults-only hotel. Nadat wij een rondleiding hebben gehad in dit prachtige hotel begon onze eerste opdracht, het maken van een introductie filmpje.

Vandaag gaan we richting het centrum van Fethiye om ook hier verschillende opdrachten te doen.
Fethiye is een bijzonder mooie plaats. Wat deze plaats zo speciaal maakt is zijn ligging in een natuurlijk schilderachtige baai, haar schitterende haven, het omliggende natuurschoon en het prachtige uitzicht op het westelijke deel van het Taurusgebergte.

Na de opdrachten gaan we verder naar de volgende plaats Sarigerme. In de omgeving van Sarigerme zijn vele leuke kleine dorpjes te vinden die echt de moeite waard zijn om te bezoeken! Elk dorpje heeft zijn eigen karakter en vaak zijn ze op loopafstand van elkaar. Niet te vergelijken met dorpen in Europa, aangezien er geen supermarkten zijn en de inwoners echt leven van het land en de velden. Elk dorpje heeft wel een eigen moskee en uiteraard een café waar vaak alleen mannen komen.

In Sarigerme verblijven wij in het hotel TUI BLUE Sarigerme park. Het concept TUI BLUE staat bekend om wellness, fitness en eten. Hier hebben wij dan ook zeker even aan geproefd.

De volgende dag vertrekken we richting Dalyan. Een erg gezellig idyllische dorpje met leuke excursie mogelijkheden, zoals: riviercruise met zeeschildpadden spotten . Nadat wij hier een hele middag ons prima hebben vermaakt gaan we vanuit Dalyan naar ons volgende overnachtingshotel TUI SENSIMAR Seno resort & spa.

Vanuit Dalyan zien wij een nogal lange reis tegemoet.. we gaan namelijk naar Bodrum. Bodrum ligt zo’n 200 kilometer verderop.

Na zo’n 3 uur komen we aan in Bodrum! Bodrum ligt in het zuidwesten van Turkije aan de Egeïsche Zee, in een schilderachtige baai met een grote jachthaven. Het kleine havenstadje Bodrum heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van het meest mooie jachthavens in de wereld. Vanwege de prachtige ligging op een schiereiland en de kleine witte huisjes die tegen de heuvel staan opgebouwd is Bodrum een zeer geliefd vakantieoord. In de gezellige steegjes, sfeervolle bazaarwijk bepalen kleine winkeltjes, boetiekjes met de meest uiteenlopende artikelen het straatbeeld. De diverse barretjes en restaurantjes bieden u een veelvoud aan Turkse lekkernijen. In de haven liggen vele plezierjachten, cruiseschepen en houten vissersschepen. In Bodrum overnachten wij in een zeer bekende keten, namelijk: TUI MAGIC LIFE. Wat een aanrader zijn deze hotels. Heerlijk eten, mooie kamers, goede bedden en een uitstekend animatieteam.

Hierbij zijn wij al weer aan het einde gekomen van deze super leuke studiereis. We hebben veel gezien en veel gedaan. Een eerste plaats zat er helaas niet in maar een 2e plaats lukte ons wel!


Turkije op de kaart


Dianne doet mee aan de TUI Challenge in Turkije - Klooster Reizen Reisburo BV
Dianne doet mee aan de TUI Challenge in Turkije - Klooster Reizen Reisburo BV
Dianne doet mee aan de TUI Challenge in Turkije - Klooster Reizen Reisburo BV
Dianne doet mee aan de TUI Challenge in Turkije - Klooster Reizen Reisburo BV

Bent u hier geweest?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf hieronder een review. Alvast bedankt!

Mijn website:

Uw ervaring:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens en het publiceren van mijn naam, bericht en toegevoegde afbeelding op deze website.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over deze bestemming.

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Klooster Reizen Roden - Klooster Reizen Reisburo BV

Roden

Nieuws
Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs - Klooster Reizen Reisburo BV

Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs

Dit is wat wij in nieuwe collega’s zoeken:...  Verder lezen »