Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisverhalen:

NatuurVerre reizenExcursies en uitstapjes

Mexico

Mexico: Mexico - Klooster Reizen Reisburo BV

Puerto Vallarta is een kleurrijke stad met een Mexicaanse charme! Het ligt aan één van de grootste natuurlijke baaien aan de Stille Oceaan. In het oude centrum ligt een geheel vernieuwde wandelpromenade waar u overdag kunt flaneren en 's avonds van het gezellige nachtleven kunt genieten. In de smalle straatjes van het centrum vindt u kleurrijke boetiekjes en galerijtjes, ook wel de 'Romantic Zone' genoemd.

Puerto Vallarta, een kleurrijke stad met een Mexicaanse charme gelegen aan één van de grootste natuurlijke baaien aan de Stille Oceaan. In het oude centrum ligt een geheel vernieuwde wandelpromenade waar u overdag kunt flaneren en ’s avonds van het gezellige nachtleven kunt genieten. In de smalle straatjes van het centrum vindt u kleurrijke boetiekjes en galerijtjes, ook wel de 'Romantic Zone' genoemd.

De fantastische hotels variërend van 3 tot 5 sterren liggen aan één van 40 stranden die allemaal gekenmerkt worden door mooie brede zandstroken en diepblauwe zee. Maar ook de binnenlanden bieden een enorme diversiteit aan flora en fauna. De bergen zijn weelderig groen begroeid en zomers staat alles in bloei. Van hoge kokospalmen tot kleurrijke orchideeën.

Wat moet u weten: Vanaf december tot en met maart wordt de baai van Puerto Vallarta bezocht door bultrugwalvissen die met hun kroost de warme wateren opzoeken. Er zijn ter plaatse leuke bootexcursies te reserveren om deze geweldige dieren te aanschouwen. Tevens is het mogelijk om met dolfijnen te zwemmen. Deze unieke ervaring moet u zeker meegemaakt hebben!

Tip: Breng een bezoek aan San Blas met een boottocht door de jungle! Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan het fort en de kerk uit de koloniale tijd en zult u versteld staan van de prachtige flora en fauna in het achterland van Puerto Vallarta. Van bergen tot jungle gebieden en plantages met lokale producten. U maakt een boottocht door de mangrovebossen waar ook krokodillen zijn te zien! Kortom een fantastische excursie.


Mexico op de kaart


Bent u hier geweest?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf hieronder een review. Alvast bedankt!

Mijn website:

Uw ervaring:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens en het publiceren van mijn naam, bericht en toegevoegde afbeelding op deze website.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over deze bestemming.

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Klooster Reizen Roden - Klooster Reizen Reisburo BV

Roden

Nieuws
Gerda verwelkomt Vrienden van de HAL - Klooster Reizen Reisburo BV

Gerda verwelkomt Vrienden van de HAL

Vorige week mocht Gerda ons bedrijf introduceren op de Facebookpagina Vrienden van de Holland America Line. Graag delen we dit bericht ook met onze klanten!...  Verder lezen »