Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisverhalen: Agna Bos

NatuurVerre reizenExcursies en uitstapjes

Mexico

Mexico: Mexico - Klooster Reizen Reisburo BV

08/11/2016 - Geschreven door reisadviseur Agna Bos

Puerto Vallarta is een kleurrijke stad met een Mexicaanse charme! Het ligt aan één van de grootste natuurlijke baaien aan de Stille Oceaan. In het oude centrum ligt een geheel vernieuwde wandelpromenade waar u overdag kunt flaneren en 's avonds van het gezellige nachtleven kunt genieten. In de smalle straatjes van het centrum vindt u kleurrijke boetiekjes en galerijtjes, ook wel de 'Romantic Zone' genoemd.

Puerto Vallarta, een kleurrijke stad met een Mexicaanse charme gelegen aan één van de grootste natuurlijke baaien aan de Stille Oceaan. In het oude centrum ligt een geheel vernieuwde wandelpromenade waar u overdag kunt flaneren en ’s avonds van het gezellige nachtleven kunt genieten. In de smalle straatjes van het centrum vindt u kleurrijke boetiekjes en galerijtjes, ook wel de 'Romantic Zone' genoemd.

De fantastische hotels variërend van 3 tot 5 sterren liggen aan één van 40 stranden die allemaal gekenmerkt worden door mooie brede zandstroken en diepblauwe zee. Maar ook de binnenlanden bieden een enorme diversiteit aan flora en fauna. De bergen zijn weelderig groen begroeid en zomers staat alles in bloei. Van hoge kokospalmen tot kleurrijke orchideeën.

Wat moet u weten: Vanaf december tot en met maart wordt de baai van Puerto Vallarta bezocht door bultrugwalvissen die met hun kroost de warme wateren opzoeken. Er zijn ter plaatse leuke bootexcursies te reserveren om deze geweldige dieren te aanschouwen. Tevens is het mogelijk om met dolfijnen te zwemmen. Deze unieke ervaring moet u zeker meegemaakt hebben!

Tip: Breng een bezoek aan San Blas met een boottocht door de jungle! Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan het fort en de kerk uit de koloniale tijd en zult u versteld staan van de prachtige flora en fauna in het achterland van Puerto Vallarta. Van bergen tot jungle gebieden en plantages met lokale producten. U maakt een boottocht door de mangrovebossen waar ook krokodillen zijn te zien! Kortom een fantastische excursie.


Mexico op de kaart


Bent u hier geweest?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf hieronder een review. Alvast bedankt!

Mijn website:

Uw ervaring:

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens en het publiceren van mijn naam, bericht en toegevoegde afbeelding op deze website.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over deze bestemming.

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Nieuws
Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord - Klooster Reizen Reisburo BV

Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord

Klooster Reizen en Internoord reizen samen verder vanuit Haren en presenteren een nieuw logo Per 18 november verhuizen de reisadviseurs van Internoord naar ons reisbureau in Haren. Een mooie aanleiding om ook ons logo eens op te frissen. In Haren ontstaat een team van zes ervaren reisexperts. Samen staan ze garant voor het beste persoonlijke advies over bijvoorbeeld pakketreizen, vakanties op maat, wereldreizen, wintersportvakanties, cruises en groepsreizen. Internoord verder als specialist in zakelijk reizen Zakelijke reizen zijn al sinds jaar en dag een uniek specialisme van Inte...  Verder lezen »