Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisadviseurs

Reisadviseur Anke de Haan

Reisadviseur Anke de Haan - Klooster Reizen Reisburo BV

Klooster Reizen, filiaal Roden

Wie ben ik?
Uw reisadviseur met Brabantse roots, en toeristische vooropleiding, die sinds 1 augustus 2018 de kans kreeg om bij Klooster Reizen in Winschoten weer terug te keren in de reiswereld, na een aantal jaren een administratieve baan te hebben gehad.

In de tussentijd ben ik door blijven reizen, zodat ik onder andere Java & Bali, Mexico, Guatemala, Belize, en Honduras, en onlangs een cruise van mijn bucket list af heb kunnen vinken.

Bij het uitzoeken van mijn eigen reizen/vakanties hou ik ervan af te wisselen tussen een relaxte strandvakantie met een cocktail in mijn hand, een rondreis te boeken in groepsverband, of met vrienden een nieuwe stad te bezoeken, waarbij we genieten van de lokale keuken. Zelf hou ik ontzettend van koken en bakken, maar nog meer van eten!

Tijdens studiereizen voor het reisbureau, heb ik zelfs activiteiten ondernomen waar ikzelf niet aan zou hebben gedacht bij het plannen van mijn eigen vakantie: Walvissen spotten op de Azoren, abseilen van een klif in Malta, jungle trekking in Thailand, en wandelen door de boomtoppen in de Taman Negara in Maleisië.

Zoals ik ergens eens heb gelezen, en inmiddels heb ervaren, is er een groot verschil tussen reizen en vakantie. Vakantie is bijkomen van hard werken, en reizen ís hard werken.

Vakantie is lekker langs het zwembad liggen, en een verzorgde excursie boeken. Reizen is uren in de rij staan bij bijvoorbeeld een busterminal tussen tweehonderd Mexicanen, en nog meer onleesbare borden, in de hoop dat je wegloopt met het juiste bus ticket.

Vakantie is (grotendeels) een verzorgde ervaring, ontworpen voor jou om lekker bij te komen en plezier te hebben. En dat is precies wat ik voor u kan regelen, die verzorgde vakantie of reis, zodat u de kans krijgt om van de reis te genieten!

Natuurlijk ben ik ook nog niet overal geweest. O.a. een safari in Zuid Afrika, een bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland, en zelfs gorilla’s spotten in Oeganda staan nog hoog op de verlanglijst.

Mijn collega’s en ik kunnen u van tips voorzien voor bijvoorbeeld niet te missen excursies, leuke restaurantjes, of slimme routes, die uw reis compleet maken.

Tot ziens

Reisverhalen van Anke de Haan

Verwen trip in Servië: Belgrado en omgeving - Klooster Reizen Reisburo BV

Verwen trip in Servië: Belgrado en omgeving

Eindelijk was het dan zover: Op uitnodiging van Travel Marketing in samenwerking met lokaal agent DMC Balkan Adriatic, en Hilton Worldwide, maximaal genieten tijdens een vijfdaagse verwen trip in Servië: Belgrado en omgeving....
Verder lezen »

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Klooster Reizen Roden - Klooster Reizen Reisburo BV

Roden

Nieuws
Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs - Klooster Reizen Reisburo BV

Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs

Dit is wat wij in nieuwe collega’s zoeken:...  Verder lezen »