Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisadviseurs

Reisadviseur Dianne Tonnis

Reisadviseur Dianne Tonnis - Klooster Reizen Reisburo BV

Klooster Reizen, filiaal Stadskanaal

Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Klooster Reizen in Stadskanaal. Het werk is echt geweldig. Het is een uitdaging om een reis te vinden passend bij de wensen van de klant.

Tijdens verschillende privé vakanties en (mijn eerste) studiereis heb ik leuke plekken mogen ontdekken en heb ik al behoorlijk wat kennis en ervaring op kunnen doen, ik hoop in de toekomst mijn kennis en ervaringen te kunnen verbreden. Eén van mijn favoriete plekjes zijn toch de prachtige charmes van de Griekse eilanden, hier breng ik dan ook vaak mijn privé vakanties door.

Naast het reizen ben ik graag sportief bezig en voetbal ik bij de voetbalvereniging bij mij in de buurt. Een avondje uit op zijn tijd, gezellig met mijn vrienden, vind ik uiteraard ook erg leuk om te doen.

Ik zie u graag bij ons op het reisbureau in Stadskanaal om samen uw vakantie uit te zoeken passend op uw wensen. De koffie staat voor u klaar!

Reisverhalen van Dianne Tonnis

Kreta met Alltours - Klooster Reizen Reisburo BV

Kreta met Alltours

We beginnen onze reis naar een populaire bestemming: Kreta. Kreta is het meest zuidelijke eiland van de Griekse Eilanden. Samen met nog 14 andere reisagenten gaan we samen met Alltours dit prachtige eiland ontdekken!...
Verder lezen »

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Nieuws
Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord - Klooster Reizen Reisburo BV

Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord

Klooster Reizen en Internoord reizen samen verder vanuit Haren en presenteren een nieuw logo Per 18 november verhuizen de reisadviseurs van Internoord naar ons reisbureau in Haren. Een mooie aanleiding om ook ons logo eens op te frissen. In Haren ontstaat een team van zes ervaren reisexperts. Samen staan ze garant voor het beste persoonlijke advies over bijvoorbeeld pakketreizen, vakanties op maat, wereldreizen, wintersportvakanties, cruises en groepsreizen. Internoord verder als specialist in zakelijk reizen Zakelijke reizen zijn al sinds jaar en dag een uniek specialisme van Inte...  Verder lezen »