Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Type de code

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisadviseurs

Reisadviseur Elisah Kakisina

Reisadviseur Elisah Kakisina - Klooster Reizen Reisburo BV

Klooster Reizen, filiaal Hoogezand

Sinds mei 2018 werk ik met veel plezier bij Klooster Reizen.

Reizen is mijn grootste hobby en ik probeer dit dan ook zo vaak mogelijk te doen. Rondreizen doe ik het allerliefst, nieuwe culturen leren kennen en zoveel mogelijk kunnen zien van een bestemming is voor mij echt vakantie.

Ik heb alleen rondgereisd op Bali, Lombok, Viëtnam en IJsland, de vrijheid die ik dan ervaar is heerlijk. Verder ga ik vaak op vakantie met familie of vrienden. De mooiste reis die ik gemaakt heb was een camper rondreis van 3 weken van Minneapolis naar Los Angeles. De grootsheid van de natuur in Amerika is overweldigend, echt iets wat u met eigen ogen gezien moet hebben. De ervaring van het reizen in een camper is enorm goed bevallen, ik raad iedereen aan om dit een keer te doen!

IJsland is ook fantastische bestemming (perfect voor een rondreis) en op deze vakantie kijk ik ook met veel plezier terug. Ik heb tijdens deze reis tot 2 keer toe het Noorderlicht mogen zien en heb het enorm getroffen met het weer!

Ik zou heel graag een keer naar Peru willen om met eigen ogen het wereldwonder Machu Picchu te zien. Ik heb vroeger een aflevering van Peking Express gezien op tv waarbij ze beelden lieten zien van Machu Picchu en sindsdien staat het op mijn bucketlist.

Heeft u plannen voor een leuke vakantie? Komt u dan gerust eens langs bij ons op kantoor!

Reisverhalen van Elisah Kakisina

2-daagse trekking door magisch Sapa in Vietnam! - Klooster Reizen Reisburo BV

2-daagse trekking door magisch Sapa in Vietnam!

In 2016 heb ik in de zomervakantie zes weken mogen rondreizen door Vietnam. Het absolute hoogtepunt van deze reis was een trekking door het magische Sapa. Sapa is gelegen in het Noorden van Vietnam en ligt in de bergen. Sapa staat bekend om het prachtige groene landschap en de vele trekkings die je er kunt maken. Ik heb samen met twee vrienden een 2-daagse trekking gemaakt door Sapa. 2-daagse trekking door Sapa Vanuit Hanoi pakken we de nachttrein richting Lao Cai (Sapa). De nachtrein is ...
Verder lezen »

Citytrip Lissabon - Klooster Reizen Reisburo BV

Citytrip Lissabon

Het is een zonnige koude dag als we op 17 november 2018 vanaf Amsterdam naar Lissabon vliegen. Aangekomen op Schiphol staat King Parking al klaar om onze auto op te halen en we lopen in een keer door naar de gate. Voor 3 nachtjes Lissabon hebben we aan handbagage genoeg dus we kunnen zo doorlopen omdat we online al hebben ingecheckt! De vlucht duurt ca. 2,5 uur. Bij landing kijk ik uit het raam en zie dat het bewolkt is en het regent. We lopen de luchthaven uit en het valt me 100% mee, het is zu...
Verder lezen »

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Haren - Klooster Reizen Reisburo BV

Haren

Nieuws

Nordica stopt met vluchten naar Kopenhagen en München vanaf Eelde Airport

...  Verder lezen »