Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisadviseurs

Reisadviseur Femke Hazewinkel

Reisadviseur Femke Hazewinkel - Klooster Reizen Reisburo BV

Klooster Reizen, filiaal Stadskanaal

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Klooster Reizen in Stadskanaal. Met veel plezier en met een gezellig, reislustig team helpen wij de klanten iedere dag weer met het uitzoeken van de juiste vakantie!

Wat mijn mooiste bestemming is? Erg moeilijk om daar een antwoord op te geven.

Er zijn gelukkig nog zoveel mooie bestemmingen te ontdekken in de wereld. Maar uiteraard staat er nog veel op mijn bucket list, een rondreis Amerika staat bijvoorbeeld erg hoog op mijn lijst!

Gelukkig heb ik al heel veel mooie bestemmingen kunnen ontdekken door zelf veel te reizen met mijn partner en door de studiereizen heb ik ook al veel prachtige bestemmingen gezien.

Zo heb ik al veel Spaanse eilanden bezocht, Fuerteventura, Mallorca en Ibiza zijn echte aanraders om te verkennen met een huurauto! Stoppen waar en wanneer je wilt, de leuke dorpjes verkennen en lekker terrasjes pakken is voor mij echt vakantie!

Steden ontdekken blijft toch ook een van mijn favorieten. Een fantastische stad om te bezoeken is New York, mijn favoriet tot nu toe! Deze stad bruist en leeft dag en nacht, je kijkt je ogen uit op Times Square en op de fiets deze stad verkennen is een absolute tip!

In mijn vrije tijd geniet ik erg van een goed glas wijn, lekker uit eten, bioscoop of concert bezoeken. Maar ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn en te genieten van mijn gezin.

Meer willen weten over mijn reiservaringen? Kom dan gezellig langs is Stadskanaal, de koffie staat klaar!

Reisverhalen van Femke Hazewinkel

Java & Singapore - Klooster Reizen Reisburo BV

Java & Singapore

De treinreis vanuit Yogjakarta naar Bandung is onvergetelijk. Onderweg genieten we van de prachtige rijstvelden en theeplantages. De trein maakt geregeld een stop in de kleine dorpjes. Er is genoeg tijd om even uit te stappen en rond te kijken bij de lokale bevolking. Wat een geweldige ervaring!...
Verder lezen »

Andalusië - Klooster Reizen Reisburo BV

Andalusië

Zon, bergen, uitgestrekte vlaktes, monumentale steden en pittoreske bergdorpjes, geflankeerd door de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan en met een prachtige afwisselende natuur. Andalusië is misschien wel de mooiste streek van Spanje en heeft ontzettend veel te bieden....
Verder lezen »

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Nieuws
Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord - Klooster Reizen Reisburo BV

Team Klooster Reizen in Haren uitgebreid met 5 reisadviseurs van Internoord

Klooster Reizen en Internoord reizen samen verder vanuit Haren en presenteren een nieuw logo Per 18 november verhuizen de reisadviseurs van Internoord naar ons reisbureau in Haren. Een mooie aanleiding om ook ons logo eens op te frissen. In Haren ontstaat een team van zes ervaren reisexperts. Samen staan ze garant voor het beste persoonlijke advies over bijvoorbeeld pakketreizen, vakanties op maat, wereldreizen, wintersportvakanties, cruises en groepsreizen. Internoord verder als specialist in zakelijk reizen Zakelijke reizen zijn al sinds jaar en dag een uniek specialisme van Inte...  Verder lezen »