Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisadviseurs

Reisadviseur Johanna de Boer

Reisadviseur Johanna de Boer - Klooster Reizen Reisburo BV

Klooster Reizen, filiaal Roden

“Collect Moments, Not Things” is een quote waar ik helemaal achtersta! Met het maken van prachtige reizen, worden de herinneringen onvergetelijk en wat niemand meer van je af kan pakken!

Vanaf 2000 ben ik in dit prachtige vak werkzaam en in 2011 kreeg ik de kans om voor het prachtige bedrijf Klooster Reizen te mogen werken.

Elk land heeft zijn charme en eigen verborgen schatten en gelukkig heb ik een aantal parels mogen bewonderen. Onvergetelijk zijn de reizen naar Costa Rica, waar de diversiteit in natuur echt niet te bevatten is zo mooi, terwijl het qua oppervlakte zo dicht bij elkaar ligt. Cuba waar de tijd gewoon stil heeft gestaan en waar de passie in de mens te zien is middels de prachtige Salsa; Indonesië dat met de lieve bevolking en het heerlijke eten mijn hart gewoon heeft gestolen; Thailand dat van noord tot zuid enorm divers is qua cultuur en natuur; Zuid Afrika waar de magie en het leven in de natuur je heel erg klein maakt; en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Wat ik echt fantastisch vond is met de camper door West Amerika te reizen. De afwisseling van kamperen met je eigen camper en daarbij een heerlijk country muziekje op de achtergrond met de immense landschappen van de Verenigde Staten aan je voorbij glijdend, dat is pas een ware roadtrip beleving! Ik vond het zo geweldig dat ik in 2019 4 weken met mijn man wederom zo’n mooie roadtrip ga maken ditmaal door 12 staten van de USA!

Zoekt u het wat dichter bij huis?
Of het nu de Normandische Invasiestranden zijn, de Italiaanse bekende historische plaatsen in Toscane/Umbrie/Lazio, de prachtige Cotswolds in Groot-Brittannië, de gastvrije Griekse Eilanden; de mooie Europese steden; het is een topje van de ijsberg wat er qua mogelijkheden zijn en waarin ik u kan adviseren.

Naast al het rondreizen en cultuur snuiven kan ik ook heerlijk een week ontspannen op een mooi resort in Egypte, Turkije, Aruba of Curaçao, waar je nog heerlijk kan zwemmen in 1 van de vele baaitjes van dit mooie eiland.

Kortom, of u nu een mooie rondreis, een strandvakantie, een kampeervakantie, een wandelvakantie zoekt, ik help u graag op een van onze filialen!

Reisverhalen van Johanna de Boer

Sevilla en de Costa del Sol - Klooster Reizen Reisburo BV

Sevilla en de Costa del Sol

Na een korte reis, heeft de diversiteit van de Costa del Sol en Andalusië mij echt verrast. Kortom een fantastische bestemming voor iedereen!...
Verder lezen »

Camperstudiereis West USA in samenwerking met Travel Trend - Klooster Reizen Reisburo BV

Camperstudiereis West USA in samenwerking met Travel Trend

Op 15 september is het zover. Met een relaxte schipholtaxi naar Schiphol, waar we met de KLM vertrekken naar het zonnige Los Angeles. Na een zeer ontspannen en service gerichte vlucht komen we aan in Los Angeles en hebben een transfer per shuttle naar ons overnachtinghotel, Hotel Hacienda in Segundo. Wat meteen opvalt is dat Los Angeles een mega grote stad is, waarbij het toch tegenvalt om alle highlights even snel te bezoeken. Samen met de groep toch de keuze gemaakt om eerst naar het bekend...
Verder lezen »

Midden en Zuid Engeland met Buro Scanbrit - Klooster Reizen Reisburo BV

Midden en Zuid Engeland met Buro Scanbrit

Midden Engeland, ook wel het “Hart van Engeland” is het land van glooiende heuvels waarin gouden korenvelden en groene weides door houtwallen van elkaar zijn gescheiden. Overal kom je idyllische stadjes tegen maar ook menhirs, Romeinse restanten, eeuwenoude Inns en landhuizen met prachtige tuinen. Zuidoost Engeland wordt wel de “Tuin van Engeland” genoemd. In de heuvels ten zuiden van Londen bouwde de Britse adel eeuwenlang haar kastelen en landhuizen. Veel van de tuinen van Kent en Suss...
Verder lezen »

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Klooster Reizen Roden - Klooster Reizen Reisburo BV

Roden

Nieuws
Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs - Klooster Reizen Reisburo BV

Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs

Dit is wat wij in nieuwe collega’s zoeken:...  Verder lezen »