Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisadviseurs

Reisadviseur Marion Nijmanting

Reisadviseur Marion Nijmanting - Klooster Reizen Reisburo BV

Klooster Reizen, filiaal Stadskanaal

Al meer dan 25 jaar mag ik dit prachtige beroep van reisadviseur uitvoeren en na zoveel jaar blijft het voldoening geven om voor elke klant een passende vakantie te vinden.

Zoveel mooie plekken heb ik al mogen bezoeken, enerzijds voor het werk maar uiteraard privé zijn er ook diverse leuke tripjes gemaakt. De vraag die vaak ons wordt gesteld is: wat vind jij mooie bestemming? Maar deze vraag is niet altijd goed te beantwoorden, want geen klant is hetzelfde en dat maakt ons werk juist ook zo boeiend en wordt het nooit saai.

Eigenlijk heb ik nog nooit een bestemming gehad die ik niet leuk vond, maar als ik dan toch een aantal favoriete bestemmingen moet noemen, dan zijn dit onder andere Mexico, Mallorca, New York , Bali en Fuerteventura.

Mexico, dit betrof mijn eerste verre studiereis en wij startten destijds in Mexico City en gingen per bus richting de kust om uiteindelijk in Puerto Vallarta te eindigen.
De combinatie van de mooie natuur met de cultuur van dit grote land maakt deze reis bijzonder.

Mallorca, op dit eiland ben ik inmiddels al 10 keer geweest, de korte vliegduur, mooie weer, gezellige badplaatsen, schitterende westkust en de hoofdstad Palma zorgen ervoor dat ik dit eiland blijf bezoeken.

New York, ik ben geen typische stedenbezoeker maar New York overtrof mijn stoutste verwachtingen. Wat een heerlijke plek om te zijn en om met eigen ogen het Vrijheidsbeeld te aanschouwen, te lopen in Central Park en te fietsen door Manhattan dat maakt dat ik met veel plezier terugkijk op deze stad.

Bali, mijn eerste bezoek aan het verre Oosten. Toch compleet weer anders dan de overige werelddelen. Prachtige rijstvelden, gezellig badplaatsen en ontzettend gastvrije inwoners. Dit maakt Bali tot een prettige reisdoel. Ook ideaal te combineren met bijvoorbeeld een stopover in Dubai.

Fuerteventura, hoewel op dit Canarische Eiland minder te zien is als bijvoorbeeld op Tenerife of Gran Canaria gaat ons gezin graag naar dit eiland. En dit om de prachtige stranden, met name bij Jandia en Corralejo doen deze niet onder voor die in de Caribbean. Voor een zon, zee en strandvakantie is dit de perfecte bestemming.

Reisverhalen van Marion Nijmanting

Kleurrijke en vriendelijke Gambia - Klooster Reizen Reisburo BV

Kleurrijke en vriendelijke Gambia

De kleurrijke en vriendelijke bevolking, de mooie natuur, de lokale markten en het alledaagse leven spreken mij enorm aan....
Verder lezen »

Corfu - Klooster Reizen Reisburo BV

Corfu

Corfu (Korfoe) is het noordelijkste en altijd groene Ionische eiland dat door een zeestraat van nog geen twee kilometer breedte van Albanie gescheiden is. Het landschap op Corfu (Korfoe) is zeer afwisselend. Het noorden is bergachtig en leent zich voor mooie wandelingen, prachtige baaien en gezellige dorpjes. Het midden van het eiland Corfu (Korfoe) is heuvelachtig en in het zuiden is een laagvlakte met prachtige natuur en vooral olijfbomen en cipressen....
Verder lezen »

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Nieuws
Commissaris van de Koning René Paas op de koffie - Klooster Reizen Reisburo BV

Commissaris van de Koning René Paas op de koffie

...  Verder lezen »