Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Reisadviseurs

Reisadviseur Petra Botjes

Reisadviseur Petra Botjes - Klooster Reizen Reisburo BV

Klooster Reizen, filiaal Hoogezand

Graag stel ik me even aan u voor; Ik ben Petra Botjes, sinds 2000 werkzaam in ons filiaal in Hoogezand waar ik met ontzettend veel plezier werk (en graag voor iedere klant een prachtige reis mag verzorgen.)

Door mijn jarenlange reiservaring heb ik al veel van de wereld mogen zien. Uit eigen ervaring kan ik een reis naar West-Amerika van harte aanbevelen. Hier treft u een goede mix aan van Nationale Parken zoals Bryce Canyon, Yosemite en Grand Canyon tot aan wereldsteden zoals San Francisco, Las Vegas en Los Angeles.

Tevens ben ik een echte liefhebber van de wintersport. Ik ga het liefst elk jaar wel een week richting Oostenrijk of Frankrijk om te snowboarden maar een heerlijke strandvakantie behoort natuurlijk ook tot mijn favorieten.

Uiteraard heb ik al heel veel mooie bestemmingen mogen bezoeken zoals rondreizen in het vriendelijke Thailand, wakker worden op de rijstvelden in Indonesië, beren spotten in Canada. Piri Piri kip eten in Portugal, eilandhoppen tussen de Griekse Eilanden, en uiteraard Italië. Ik vind het heerlijk om met ons gezin en vrienden vakantie te vieren rondom het Gardameer.

Wat zeker niet mag ontbreken is de fantastische reis die ik heb mogen maken naar Fins Lapland. Als echte wintersportliefhebber was dit een onvergetelijke ervaring. Wie wil er nu niet in zo’n sprookjesachtige omgeving een huskysafari of sneeuwscootertocht maken. En wie weet ziet u ook het noorderlicht!

Heeft u ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Kom dan gerust langs bij Klooster Reizen in Hoogezand. Mijn collega’s en ik helpen u graag met het vinden van de juiste reis!

Reisverhalen van Petra Botjes

Avontuurlijke wintervakantie in Fins Lapland - Klooster Reizen Reisburo BV

Avontuurlijke wintervakantie in Fins Lapland

Na een vlucht van 3 uur komen we aan op de luchthaven van Kittilä. Meteen als we buiten komen voelen we de kou al en onze voetstappen kraken in de sneeuw. De eerste handschoenen en mutsen worden tevoorschijn getoverd. Heerlijk die kou!...
Verder lezen »

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Klooster Reizen Roden - Klooster Reizen Reisburo BV

Roden

Nieuws
Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs - Klooster Reizen Reisburo BV

Wij hebben werk voor ervaren reisadviseurs

Dit is wat wij in nieuwe collega’s zoeken:...  Verder lezen »