Reizen op maat

Elke reiziger heeft eigen voorkeuren, interesses en reisdoelen. Dat weten wij als geen ander! Daarom bieden we een breed scala aan reisopties, zoals cruises, stedentrips, zonvakanties en safari’s. Mocht uw volgende avontuur nog niet in ons reisaanbod te vinden zijn, dan gaan we graag met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. 

Maak een afspraak Contact opnemen

Persoonlijke reisplanning

Onze ervaren collega’s staan klaar om samen met u een unieke reisplanning te maken, want naast onze reisarrangementen bieden we ook bijzondere excursies aan. Denk bijvoorbeeld aan privégidsen die u meenemen naar geheime plekjes, culinaire ontdekkingsreizen waarbij u de lokale keuken kunt proeven of unieke workshops waarbij u leert over traditionele ambachten en kunstvormen. We maken graag met u een uitgebreide reisplanning, boeken de excursies en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van al het moois wat uw bestemming te bieden heeft.

Route element

Groepsreizen en bedrijfsevents

Jullie willen iets unieks, iets wat past bij de dynamiek van het team of de bedrijfscultuur. Of het nu gaat om een waanzinnige incentive op een tropisch eiland, een teambuildingavontuur in de bergen of een groots bedrijfsevenement, wij hebben de connecties en creativiteit om het te regelen. Laat ons de reisplanning uit handen nemen, zodat jullie je kunnen focussen op wat echt belangrijk is, namelijk samen een geweldige tijd beleven!

Reisverzekeringen

Naast onze standaard zekerheden kunt u diverse reisverzekeringen bij ons afsluiten die passen bij uw behoeften. U kunt hierbij denken aan een annuleringsverzekering, medische dekking in het buitenland en meer. Samen zorgen we ervoor dat u goed verzekerd op reis gaat. 

Meer over garanties en zekerheden