Terug naar over ons

Onze ervaren reizigers


Winschoten

Mariël 't Hart-Zwaagman

Sinds 1996 ben ik werkzaam als reisadviseur en in 2007 mocht ik het geweldige team van Klooster Reizen Winschoten komen versterken. Hier werk ik dus ook al weer jaren met heel veel plezier en passie! Een mooie reis uitzoeken die perfect aansluit bij de wensen van de klant is elke keer weer een uitdaging en fantastisch om te doen.

Door de vele studiereizen en uiteraard ook mijn eigen vakanties, heb ik al veel van de wereld mogen zien. Zo heb ik o.a. rondreizen gemaakt door Bali, Maleisie, Brazilie, 
Florida, Jamaica, Cuba, Mexico en Kenia maar ook prachtige stranden en steden ontdekt binnen en buiten Europa. 

De winter ervaring voor mij is toch wel Fins Lapland, wat ik in maart 2023 heb bezocht. Geweldige reis met diverse sneeuwactiviteiten, zoals husky safari, sneeuwscooter safari en een tocht met rendieren. Onvergetelijk!

Het cruisen heeft mijn hart gestolen; zo heb ik o.a. een cruise mogen maken vanaf Curacao, via Panama & Colombia en terug naar Aruba. Dit was een fantastische ervaring. Verder diverse cruises in het Middellandse Zee gebied en onlangs nog een 
cruise in het Caribisch Gebied gemaakt vanaf Miami naar o.a: Kaaiman Eilanden, Jamaica, Cozumel en Bahama’s. Er zijn diverse rederijen met prachtige routes. Cruisen is een heerlijke manier van vakantie vieren; je wordt elke ochtend wakker op 
een andere mooie plek en hoeft maar één keer de koffer uit te pakken. Het hotel vaart als het ware met je mee.

In mijn vrije tijd doe ik naast de leuke dingen die ik met mijn gezin doe, aan 
hardlopen, dat is mijn hobby of eigenlijk een verslaving!

Voor uw droomvakantie verwelkom ik u graag op het reisbureau, zodat we samen een fantastische reis kunnen samenstellen.

Heleen Akkerman

In 1994 ben ik bij Klooster Reizen in dienst gekomen en werk inmiddels dus al heel wat jaren in de reiswereld.

Ik heb in de afgelopen jaren al heel wat van de wereld mogen zien, maar natuurlijk blijft er altijd wat te wensen over! Zo zou ik graag nog een rondreis door het westen van Amerika willen maken, maar ook IJsland en Japan staan op mijn droomlijstje.

Mooie herinneringen bewaar ik o.a. aan mijn reizen naar diverse Griekse en Spaanse eilanden, de Kanaaleilanden en mooie steden zoals Rome, Edinburgh en Sevilla . Ook ben ik een beetje verliefd geworden op Engeland, Wales, Schotland en Ierland. Verder kijk ik met veel plezier terug op de prachtige reizen die ik maakte naar Canada, Jordanië, diverse landen in het uitgestrekte Azië, Australië en Argentinië.

Heeft u ook een droomreis? Kom dan langs bij Klooster Reizen in Winschoten, ik stel graag een mooie reis voor u samen. De koffie staat klaar!

Anja Lamfers

Hoe mijn reis begonnen is?
Na een toeristische opleiding in de stad Groningen, een half jaar stage in het zonnige Spanje en 3 jaar werken bij Globe in Groningen werk ik nu al meer dan 15 jaar bij Klooster Reizen in Winschoten

Wat mijn mooiste reis is tot nu toe?
Dat is een goede vraag. Mijn antwoord is: Zuid Afrika! Deze bestemming staat met stip op nummer 1.
De geschiedenis van Nelson Mandela in Johannesburg, fietsen door een township en een paar uur later sta ik oog in oog met een leeuw die smult van zijn net gevangen prooi.
Via de wijnlanden ( Stellenbosch) eindigt de reis in het prachtige Kaapstad met op de achtergrond de tafelberg. Na deze reis begrijp ik de zin: ‘De wereld in 1 land”. Ik kan niet wachten om mijn ervaringen met u te delen.

Bestemmingen waar ik nog van droom?
Deze lijst is erg lang, maar hoog op de lijst staat Canada.
Ik zou graag met mijn gezin een rondreis door het westen van Canada willen maken.
We houden allemaal erg van de natuur en willen dit graag zelf ervaren.
In mijn vrije tijd maak ik ook graag foto’s, dus waar kan dit beter dan in Banff National Park.

Bent u nieuwsgierig naar de bestemmingen welke ik nog meer heb ontdekt?
U bent van harte welkom op het reisburo in Winschoten. De koffie staat voor u klaar!

Daniëlle Terpstra

Sinds juli 2023 werk ik met veel plezier bij Klooster Reizen. Na het afronden van de opleiding Travel & Hospitality in 2020 ben ik nog een paar jaar werkzaam geweest in de zorg. Uiteindelijk bleef mijn passie bij de reiswereld. Een reis vinden die perfect past bij de wensen van de klant vind ik het mooiste van mijn werk.

Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd lekker uiteten te gaan met vrienden of familie. Ook vindt ik het gezellig om af en toe in het weekend een avondje uit te gaan met vrienden. Daarnaast volleybal ik bij de volleybalvereniging bij mij in de buurt.

De afgelopen jaren heb ik al veel mooie vakanties mogen maken. We zijn met de camper naar Zweden geweest, maar ook heerlijk op zonvakantie naar Mallorca. Ik heb genoten van onze vakantie afgelopen zomer met de camper naar Italië. Het heerlijke eten en de gezellige sfeer rond het Gardameer. Daarnaast vond ik de bergen in Oostenrijk ook geweldig. Midden in de zomer in de sneeuw boven op de berg. Maar tegen een stedentrip naar Lissabon of Barcelona zeg ik ook absoluut geen nee.

Er staan zeker nog genoeg mooie plekken op mijn wensenlijstje, zoals Curaçao, Griekenland, Amerika en Mexico. Ik hoop in de toekomst nog veel mooie reizen te mogen maken.

Tot snel op het reisbureau! Mijn collega’s en ik helpen u graag met het vinden van de juiste reis!

Michelle Haan

Al enige tijd werk ik met veel plezier bij Klooster Reizen en geef ik graag adviezen en tips zodat u zorgeloos kunt genieten van uw droomvakantie.

In de afgelopen jaren heb ik veel leuke bestemmingen mogen ontdekken. Mijn favoriet is Lanzarote, tussen toerisme en het ongerepte, authentieke Lanzarote zit namelijk een goede balans én omdat je er vrijwel altijd van stralend mooi weer kunt genieten!

Ik droom van het maken van een aantal verre reizen naar o.a. Zuid-Afrika om de Big Five te mogen zien, Canada om de prachtige natuur te ontdekken en Japan om de grote contrasten tussen traditie en innovaties te ondervinden.

Staan úw koffers ook al klaar? Kom dan langs bij Klooster Reizen in Winschoten, ik hoop snel een onvergetelijke reis voor u te mogen samenstellen!

Esmee Sportel

In 2019, tijdens mijn opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality, kreeg ik de kans om stage te lopen bij het gezellige team van Klooster Reizen in Winschoten. Daar werd ik met open armen ontvangen, en sindsdien is mijn passie voor de reiswereld enorm gegroeid!

Na het afronden van mijn opleiding ben ik gestart met de Hbo-opleiding Facility Management. Voordat ik het wist was ik terug bij Klooster Reizen, om in de drukke zomerperiodes een handje te helpen. Nu combineer ik mijn werk met mijn studie.

De afgelopen jaren heb ik al verschillende bestemmingen mogen ontdekken. Zo heb ik vijf maanden op Curaçao gewoond voor stage, en ben ik al meerde keren teruggekeerd naar dit eiland. Naast deze heerlijke bestemming, heb ik ook al wat Europese bestemmingen gezien. Van het reizen met de camper door Oostenrijk, tot het genieten van een all-inclusive vakantie in Turkije, en het verkennen van Spaanse en Griekse eilanden met een huurauto.

Daarnaast vind ik het maken van stedentrips naar steden als Londen, Valencia of Lissabon geweldig. De levendige sfeer van een stad, het struinen door smalle straatjes en het proeven van lokale lekkernijen maken mij gelukkig. Rond de kerstperiode zoek ik graag de sneeuw op voor de wintersport, waardoor ik niet langer hoef te dromen van een witte kerst in Nederland.

Graag zou ik de cruisewereld willen ontdekken en hoop ik zo veel mogelijk bestemmingen af te vinken in de toekomst. Het lijkt mij geweldig om Fins Lapland te bezoeken en daar een huskysafari of sneeuwscootertocht te maken!

Buiten mijn werk en studie vind ik het leuk om te voetballen, gezellig te lunchen met familie, shoppen met vriendinnen of heerlijk uiteten te gaan met mijn vriend.

Het werken bij Klooster Reizen blijft mij altijd inspireren, waardoor ik met een frisse blik en enthousiasme uw vakantie kan samenstellen. Wilt u meer informatie over de bestemmingen die ik of mijn collega’s hebben verkend? Kom dan gerust langs in Winschoten – de koffie staat klaar!

Leonie Wünker

Van jongs af aan heb ik met 1 been in de reiswereld gestaan. Al vele mooie bestemmingen heb ik mogen bezoeken en hoe fijn is het om mijn ervaringen en tips mee te mogen geven aan onze klanten. 

Je kan mij heel blij maken met een All Inclusive vakantie op een mooie zonnige bestemming, maar ook avontuurlijke rondreizen vind ik geweldig. Een goede mix is denk ik de mooiste reis die je kan maken! 

Mijn nummer 1 vakantie tip is denk ik de Costa Brava in combinatie met Barcelona. Je kan de drukte van de stad opzoeken, maar ook de prachtige baaitjes en stranden rondom bezoeken.

Vragen? Bel gerust of kom gezellig langs bij ons op kantoor. 

Gerda Klooster

Gerda is de derde generatie van de familie Klooster die leiding geeft aan het reisbedrijf. Inmiddels al meer dan 30 jaar werkzaam in het bedrijf. Samen met haar medewerksters is ze iedere dag maar met 1 ding bezig: iedere klant een onbezorgde vakantie verzorgen.

Stadskanaal

Dianne te Velde-Tonnis

Sinds 2018 ben ik werkzaam als reisadviseur bij Klooster Reizen in Stadskanaal. Hier werk ik met heel veel plezier samen met mijn leuke en gezellige collega’s!  

Het is en blijft altijd een uitdaging om een passende reis te vinden bij de wensen van onze klant. Dit is heel erg leuk om te doen.  

Door mijn vele eigen vakanties en studiereizen heb ik al prachtige plekken op de wereld mogen ontdekken. Denk hierbij aan Spanje, Griekenland, Portugal, Dubai, Bonaire, de Malediven en Zanzibar. Maar ook heb ik al prachtige steden gezien binnen en buiten Europa met New York toch wel als hoogtepunt.  

Mijn favoriete vakantieland is, ondanks het zien van alle fantastische verre bestemming, toch iets dichter bij huis. De Griekse Eilanden hebben echt mijn hart gestolen. Er heerst een fijne sfeer met heel veel gezellige pittoreske dorpjes, lieve mensen en ook de stranden zijn fantastisch. Laten we ook zeker het Griekse eten niet vergeten! 

Naast het reizen ben ik graag sportief bezig en voetbal ik bij de voetbalvereniging bij mij in de buurt. Een avondje uit op zijn tijd, gezellig met mijn vriend en vrienden, vind ik uiteraard ook erg leuk om te doen.  

Ik zie u graag bij ons op het reisbureau in Stadskanaal om samen uw vakantie uit te zoeken passend bij uw wensen. De koffie staat klaar! 

Marion Nijmanting

Een enthousiaste en bevlogen reisadviseur en dat al meer dan 30 jaar. Nog altijd krijg ik een voldaan gevoel om klanten te helpen aan een passende vakantie. Inmiddels heb ik zowel privé als zakelijk de meest prachtige bestemmingen mogen bezoeken en kan dan ook vaak uit eigen ervaring spreken.

Zelf ben ik een gemakkelijke vakantieganger want van een heerlijk kopje koffie met uitzicht op een helderblauwe zee word ik al blij. Aan al mijn reizen heb ik dan ook fijne herinneringen. Als ik dan toch een selectie van de meest mooie strand- en stedenbestemmingen moet maken dan kies ik voor o.a. de reizen naar Cuba, Bali, IJsland, Sardinie en Andalusië. Ook een cruisevakantie in de Caribbean met stops bij de Antillen, Panama & het Colombiaanse Cartagena maakte veel indruk en  afgelopen oktober heb ik nog een prachtige combinatiereis naar Toronto, de Niagara Falls en New York mogen maken. Één van de hoogtepunten daar was toch wel de helikoptervlucht die wij boven de watervallen hebben gemaakt.

Denkt u nu ook dat lijkt mij fantastisch, kom dan gerust langs. Ik help u graag.

Mirjam Suvee

Hallo, mijn naam is Mirjam en ik werk sinds 2005 in de reiswereld. Vanaf juli 2021 werk ik met veel plezier bij Klooster Reizen in Stadskanaal.

Reizen is mijn passie, ik heb al vele mooie reizen mogen maken zowel privé als studiereizen. Een aantal bestemmingen zijn Dominicaanse Republiek, Bali, ABC Eilanden, Egypte, Spanje, Bulgarije en Griekenland.

Tot nu toe is Griekenland toch wel één van mijn favoriete vakantiebestemmingen binnen Europa. De gastvrijheid van de mensen en het lekkere eten zorgt voor een heerlijke vakantie.

In de winter gaan we graag met de familie een weekje skiën in Oostenrijk.

Canada staat nog op mijn wensenlijstje, hier hoop ik in de toekomst nog eens naar toe te kunnen gaan. De mix van historische steden, ongerepte natuur met vele wilde dieren zoals beren, wolven, elanden en walvissen.... lijkt mij fantastisch!

Bent u opzoek naar een heerlijke strandvakantie, prachtige cruise, een stedentrip, weekendje weg of een reis op maat, dan help ik u graag met het vinden van de juiste vakantie. Ook kunt u bij ons terecht voor uw reis-en/of annuleringsverzekering, autohuur, luchthavenvervoer, stoelreservering en online inchecken. Zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan!

Heeft u vakantieplannen? Dan zie ik u graag bij ons op kantoor onder het genot van een kopje koffie/thee.

Anouk Brinkers

Mijn naam is Anouk en ik ben sinds 2021 werkzaam bij Klooster Reizen in Stadskanaal.

Reizen en prachtige culturen ontdekken is mijn passie! 
Inmiddels heb ik al vele mooie reizen mogen maken.

De mooiste bestemming die ik tot nu toe heb mogen bewonderen is Curaçao. Wat een heerlijke warme sfeer en zo kleurrijk!

Daarnaast heb ik ook al vele steden mogen bezoeken. Mijn lievelingsstad is Lissabon, een echte aanrader!
Een rondreis door Thailand en Zuid-Afrika staan nog hoog op mijn 'Bucketlist'. 

Om mijn passie en ervaringen te delen met anderen, heb ik ervoor gekozen om op het reisbureau te gaan werken. Ik kijk er daarom erg naar uit om u te mogen ontmoeten en te helpen bij het vinden van uw droomvakantie! Tot snel in de winkel!

Jorien Ronde

Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Mijn naam is Jorien. Sinds mei 2022 ben ik werkzaam op het reisbureau in Stadskanaal. Tijdens mijn opleiding Travel & Hospitality mocht ik een stageplek gaan zoeken, al snel kwam ik uit bij Klooster Reizen. Het leek mij super leuk om hier mijn ervaring in de reisbranche te kunnen verbreden. 

In mijn privévakanties heb ik al veel van Europa mogen zien en ontdekken. 

Sinds ik bij Klooster ben komen te werken ben ik nieuwsgierig geworden naar meer. Ik heb nu dan ook mijn eerste reis buiten Europa mogen maken!

Curacao, en wat was het fantastisch. De prachtige stranden, de mooie natuur en het gekleurde Willemstad. Echt een aanrader!

Naast Curacao is ook Griekenland een van mijn favoriete bestemmingen tot nu toe. De knusse straatjes, gastvrije bevolking, en de prachtige stranden.

Wilt u graag wat korter op reis? Dan zijn de stedentripjes ook een superleuke ervaring. Parijs, Valencia, Sevilla....ik vond het een voor een super leuke steden!

Bent u ook nieuwsgierig naar meer? Kom gerust bij ons langs. De koffie staat voor u klaar! 

Delfzijl

Anke Wolters

Door de mooie studiereizen en de eigen reizen die ik in de afgelopen jaren heb mogen maken, heb ik inmiddels een rugzak vol met kennis en ervaringen.

De bestemmingen die veel indruk op mij hebben gemaakt zijn Finland, Ecuador en West Amerika. Finland in de winter is echt een sprookje en het noorderlicht mogen zien was magisch. Het maken van een husky safari is een ware belevenis.

Het verblijf in de jungle van Ecuador vond ik een avontuur en wat was het genieten tijdens de autorondreis langs de nationale parken van West Amerika. Je voelt je heel klein in vergelijking met de immense grootsheid van de natuur.

Een andere bestemming welke mij heeft verrast is de baai van Kotor, een van de mooiste plekken van Montenegro. Ook kan ik enorm genieten van de Griekse gastvrijheid. Het is zo leuk om de verschillende eilanden met een huurauto te ontdekken en onderweg een terrasje te pikken en te genieten van een Griekse salade.

Stockholm, ook wel het Venetie van het noorden genoemd , is een van mijn citytrip aanraders.

Er zijn nog heel wat landen en steden die ik graag wil ontdekken. Bijvoorbeeld Uganda, het bezoeken van de (bedreigde) berggorilla’s.
Verder zou ik een reis willen maken naar de Seychellen, ook wel het verborgen paradijs genoemd.
De wandelroute Caminito del Rey en een cityrip naar Porto staan ook hoog op mijn lijstje.

In mijn vrije tijd tuinier en wandel ik graag. Ik ben taalmaatje en verder vind ik het leuk om naar het theater en uit eten te gaan.

Heeft u vakantieplannen, dan nodig ik u graag uit bij ons op kantoor in Delfzijl. Graag helpen wij u met het samenstellen van uw droomreis, zodat u onbezorgd en goed voorbereid op vakantie kunt gaan!

Anja Werkman

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de reiswereld en vanaf 2008 met veel plezier bij Klooster Reizen.

Daarnaast vind ik het leuk om een rondje op de mountainbike te fietsen, probeer wat te joggen en voor een goed boek met een glas wijn sta ik ook zeker open.

Door mijn werk en eigen vakanties uiteraard heb ik al veel van de wereld kunnen zien en steeds ben ik weer verbaasd over de diversiteit van de verschillende bestemmingen, wat is er veel te zien!

Dit is ook het geweldige van reizen, steeds weer nieuwe dingen zien en andere mensen ontmoeten en erachter komen welke gebruiken en tradities er overal gelden.

Nog heel graag wil ik met ons gezin een rondreis door Amerika maken. Even dromen nog en dan hopelijk waarmaken someday!

IJsland vind ik zelf een fantastische bestemming, je kunt hier actief bezig zijn, genieten van de geweldige natuur maar ook lekker door de stad Reykjavik slenteren waar het ‘s avonds gezellig vertoeven is met vele barretjes met muziek.

Cruisen is ook iets dat ik erg leuk vind en al een aantal keer heb mogen meemaken, een geweldige manier om in korte tijd meerdere bestemmingen te zien en met de schepen van tegenwoordig een unieke ervaring voor jong en oud.

Kom gerust eens bij ons langs in Delfzijl voor een kop koffie en de reis van uw dromen!

Zoë Marshall

Hi there, travel friend! 

Mijn naam is Zoë en sinds 2022 mag ik het leuke team van Klooster Reizen in Delfzijl versterken. 

Van jongs af aan wist ik al dat ik iets in de reiswereld wilde gaan doen. Nu heb ik de mogelijkheid om mijn grootste passie te combineren met mijn werk, en het is echt een geweldige uitdaging. 🙂

Ik heb al een aantal leuke reizen binnen Europa kunnen maken. Van leuke zonvakanties naar de Spaanse en Griekse eilanden, een studiereis naar Turkije, leuke en korte stedentrips zoals Londen, Parijs en Boedapest of een gezellige familie trip naar Engeland. Het blijft altijd leuk om nieuwe bestemmingen te mogen bewonderen en nieuwe culturen te ontdekken. Helaas ben ik nog niet naar een bestemming buiten Europa geweest, maar dit staat zeker op nummer 1 op mijn bucketlist. Zo zou ik nog heel graag nog een keer naar Zuid-Korea en Australië willen gaan. 

Heeft u zelf reisplannen? Kom zeker een keer langs bij ons filiaal in Delfzijl! Ik help u graag samen met een lekker kop koffie of thee bij het uitzoeken van uw droomreis. 

Marieke Cornelius


Hoogezand

Petra Botjes

Graag stel ik me even aan u voor; Ik ben Petra Botjes, sinds 2000 werkzaam in ons filiaal in Hoogezand waar ik met ontzettend veel plezier werk (en graag voor iedere klant een prachtige reis mag verzorgen.)

Door mijn jarenlange reiservaring heb ik al veel van de wereld mogen zien. Uit eigen ervaring kan ik een reis naar West-Amerika van harte aanbevelen. Hier treft u een goede mix aan van Nationale Parken zoals Bryce Canyon, Yosemite en Grand Canyon tot aan wereldsteden zoals San Francisco, Las Vegas en Los Angeles.

Tevens ben ik een echte liefhebber van de wintersport. Ik ga het liefst elk jaar wel een week richting Oostenrijk of Frankrijk om te snowboarden maar een heerlijke strandvakantie behoort natuurlijk ook tot mijn favorieten.

Uiteraard heb ik al heel veel mooie bestemmingen mogen bezoeken zoals rondreizen in het vriendelijke Thailand, wakker worden op de rijstvelden in Indonesië, beren spotten in Canada. Piri Piri kip eten in Portugal, eilandhoppen tussen de Griekse Eilanden, en uiteraard Italië. Ik vind het heerlijk om met ons gezin en vrienden vakantie te vieren rondom het Gardameer.

Wat zeker niet mag ontbreken is de fantastische reis die ik heb mogen maken naar Fins Lapland. Als echte wintersportliefhebber was dit een onvergetelijke ervaring. Wie wil er nu niet in zo’n sprookjesachtige omgeving een huskysafari of sneeuwscootertocht maken. En wie weet ziet u ook het noorderlicht!

Heeft u ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Kom dan gerust langs bij Klooster Reizen in Hoogezand. Mijn collega’s en ik helpen u graag met het vinden van de juiste reis!

Margreet Barlagen

Na in 1999 eerst een stage bij Klooster Reizen in Winschoten te hebben voltooid, werk ik vanaf 2000 met heel veel plezier in het filiaal in Hoogezand. Reizen is mijn lust en mijn leven en ik ben enorm blij dat ik er mijn werk van heb kunnen maken.

Ik probeer zoveel mogelijk op reis te gaan. Een stedentrip Marrakech met ons tweeën, met het gezin naar Italië of gezellig een weekend Ibiza met vriendinnen! De reizen zijn enorm divers. Vaak vragen mensen ook wat het mooiste is wat ik heb gezien. En weet u wat het ergste is? Ik weet het niet! Ik vind namelijk (bijna) alles mooi… van de safari in Kenia, met de camper door Amerika, backpacken in Australië, met de trein reizen door China, eilandhoppen in Griekenland, verbazen in Dubai, cruisen in de Middellandse Zee of chillen op de Antillen…. I like it! En sinds een paar jaar ben ik tot grote verbazing van mijn collega’s zelfs aan het kamperen.

Wat nog op mijn wensenlijstje staat zijn de bestemmingen die ik nog niet heb ontdekt. Daarnaast wil ik heel graag met de kinderen een safari in Kenia of Tanzania doen inclusief een tocht in een heteluchtballon. Deze bestemming heeft zo’n indruk op mij gemaakt dat ik dit graag aan mijn kinderen mee wil geven.

In mijn vrije tijd probeer ik naast mijn druk sociaal en gezellig leven tijd te vinden voor wat sport en de rust te vinden om een goed boek te lezen. Op alle fronten ben ik een levensgenieter dus heerlijk koken of uit eten gaan staat ook geregeld op mijn planning.

Wilt u meer weten over de bestemmingen die ik heb bezocht of advies over bepaalde landen? Kom gerust eens langs in Hoogezand!

Joey Meijer

Sinds 2012 heb ik de kans gekregen om bij een leuk en gezellig reisbureau werkzaam te zijn. Sindsdien ben ik reisadviseur bij Klooster Reizen in Hoogezand.

Door de verschillende studiereizen en privé vakanties heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Om een korte opsomming te geven heb ik onder andere veel gezien van diverse Europese bestemmingen zoals Spanje, Portugal, Griekenland, Zweden. Maar ook het Caribisch gebied is mij zeer bekend met als favoriet toch wel Curaçao & Bonaire!

Naast het vele reizen en het samenstellen van onvergetelijke vakanties houd ik in mijn vrije tijd erg van ‘quality time’ met mijn gezin, vrienden en familie. Vooral gezellig uit eten en concerten bezoeken zijn zeker aan mij besteed. Daarnaast ben ik graag actief en sportief bezig en houd ik tijdens mijn vakanties van het tegenovergestelde, namelijk een lekkere & relaxte bestemming waar ik met een goed boek en een cocktail altijd wel op een strand te vinden ben.

Wat nog bovenaan mijn ‘bucket list’ staat is een reis naar Colombia vanwege de cultuur, natuur, historie en natuurlijk de fantastische stranden.

Linda Hoekstra

In 2019 heb ik de opleiding Travel & Hospitality afgerond in Groningen. Tijdens mijn opleiding heb ik met veel plezier stage gelopen bij Klooster Reizen. Sinds de zomer van 2021 ben ik hier werkzaam.

De afgelopen jaren heb ik verschillende vakanties doorgebracht op de Spaanse eilanden. Mallorca blijft een favoriet van mij. Er even tussen uit, zonder ver te hoeven vliegen. Wat verder weg, maar net zo ontspannend zijn de mooie stranden van Curaçao. Daarnaast maak ik graag stedentrips. Heerlijk wandelen door Parijs, genieten van de zon in Barcelona en de gezellige kerstsfeer in Londen. Elke stad heeft iets unieks. In 2020 heb ik New York bezocht, dit stond al erg lang op mijn bucketlist.

Rondreizen door onder andere Noord-Amerika staat nog op mijn lijstje. Maar ook een wintersport of een mooie excursiereis naar Fins Lapland lijken mij fantastisch.

Ik kan niet wachten om de wereld verder te ontdekken en dit met u te delen.

Mees Bonthuis

Ik heb mijn MBO 4 diploma Travel & Hospitality afgerond in juli 2023 en ben daarna een tijd werkzaam geweest voor het 2e jaar als reisleider in Alanya/Turkije. Inmiddels weet ik dan ook alle ins en outs van de hotels in de omgeving en kan ik je zeker helpen met een reis naar de mooie stranden van Alanya.

Ook ben ik 2 keer op vakantie geweest in Thailand en daar zou ik zo weer naartoe gaan.

Verder staat op mijn bucketlist een reis naar het mooie Bali, een wintersport in het koude Oostenrijk en een relax vakantie in Curaçao.

Haren

Michèla Murdock

Meer dan 17 jaar allround Reisbureau-ervaring
Expert op het gebied van Cruise-reizen
Liefhebber en kenner van Europese en verre bestemmingen
Veel reiservaring door privéreizen en studiereizen
En een flinke portie enthousiasme!

Michèla vertelt:
Meer dan 17 jaar geleden ben ik begonnen op het reisbureau en sinds juni 2021 werkzaam voor Klooster Reizen.

Voordat ik op het reisbureau begon, heb ik jaren in de parfumerie branche gewerkt en ben mede door die ervaring in de cruisewereld beland. Ik werkte voor verschillende rederijen in de winkels (voornamelijk parfumerie) aan boord. Door de prachtige wereldwijde vaarroutes heb ik het grootste gedeelte van de wereld zelf kunnen ontdekken.

Door de passie die ik opbouwde en de ervaringen die ik meemaakte door al die mooie reizen, leek het mij logisch om deze passie en ervaring te delen met anderen.

Werken op een reisbureau was en is daarom een hele logische keuze voor mij. Na zoveel jaren heb ik nog steeds het plezier om mijn klanten te ontzorgen en een prachtige reiservaring te leveren.

Het lijkt mij heel leuk om voor u een onvergetelijke reis te verzorgen.

Jacquelien Kaspers

Hallo allemaal !

Mijn naam is Jacquelien Kaspers en vanaf 2021 werkzaam bij Klooster Reizen in Haren.

18 jaar geleden ben ik begonnen op het reisbureau en na een uitstap van 1,5 jaar heb ik mijn gevoel weer gevolgd om terug te keren op het reisbureau. Het belangrijkste voor mij is om mijn passie weer over te kunnen dragen naar anderen en U te helpen met het vinden van een droomvakantie.

De mooiste bestemmingen die ik tot nu toe heb mogen ontdekken en bewonderen zijn Thailand, New York en zeker Zuid-Afrika. Wat is de wereld toch mooi !

Natuurlijk heb ik zelf ook nog een bucketlist waar o.a. IJsland, Costa Rica en Maleisië niet mogen ontbreken. 

Ik kijk er daarom ook erg naar uit om u te ontmoeten op ons reisbureau in Haren voor het vinden van uw droomvakantie.

De koffie staat klaar tot snel !

 

Hendriëtte Stadman

8 jaar geleden ben ik begonnen met werken op een reisbureau en sinds september 2022 werk ik bij Klooster Reizen in Haren. Ik heb zelf al veel mooie reizen gemaakt, waaronder een camperrondreis West-Amerika en Australië. De afwisseling van natuur vond ik op beide bestemmingen erg bijzonder.

Daarnaast vond ik de combinatiereis IJsland/New York erg verrassend. Met een stopover van 24 uur kunt u al een hele goede indruk krijgen van IJsland en daarna doorvliegen naar "the City That Never Sleeps". 

In Europa heb ik de meeste bestemmingen, waar we vanaf Groningen naar toe kunnen vliegen, bezocht. Ideaal om op deze manier de vakantie te kunnen beginnen! Ook ben ik een aantal keren met mijn gezin naar Frankrijk geweest. Een leuke camping met glijbanen en de kinderen zijn blij.   

Ik heb nog wel een aantal bestemmingen op mijn wensenlijstje staan, waaronder een mooie rondreis door Japan en een safari in Zuid-Afrika. Begin november ben ik met Corendon naar Curaçao geweest en naar deze bestemming zou ik zeker nog een keer terug willen gaan.   

Het leukste aan werken bij Klooster Reizen is dat ik de gehele reis van A tot Z voor u kan regelen. Ook wanneer u zelf nog geen idee heeft waar u heen wilt, komen we vaak samen op een mooie vakantie uit. Of dit nou een geheel op maat gemaakte privérondreis is of een week genieten van de zon in Spanje: In principe is alles mogelijk. We helpen u graag!

Marion van Veen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Marion van Veen en ik ben vanaf 2022 werkzaam bij Klooster Reizen in Haren.

Na 9 jaar werkzaam te zijn geweest voor een grote hotel keten in Nederland heb ik ervoor gekozen om de hotellerie te verlaten. Toen kwam Klooster Reizen op mijn pad, een leuke kans die ik niet kon laten schieten.

Ik vind het maken van een stedentrip erg leuk, met als favoriet toch wel Barcelona. Er staan nog een aantal steden op mijn verlanglijstje waaronder Londen en Valencia.

Daarnaast heb ik al meerdere zonvakanties doorgebracht in onder andere Oostenrijk, op Tenerife en de Griekse eilanden. En ben ik op studiereis geweest met de MSC Seaview naar de Middellandse zee.

Ik help u graag met vinden van een fantastische reis welke volledig naar wens is.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten op ons reisbureau!

Jeroen van Alteren

Nadat ik in 2015 mijn toeristische opleiding heb afgerond ben ik gaan werken als receptionist in een hotel in het mooie Groningen. Na een uitstapje buiten de reiswereld merkte ik al snel dat ik graag weer terug de reiswereld in wilde. Klooster Reizen kwam toen op mijn pad en sinds 2023 ben ik werkzaam op het kantoor in Haren.

De afgelopen jaren heb ik veel mooie reizen mogen maken. Een aantal bestemmingen die veel indruk op mij gemaakt hebben zijn Panama, Suriname en Belfast.

Het zeilen langs de San Blas eilanden voor de kust van Panama staat met stipt op één. De prachtige (on)bewoonde eilandjes met hagel witte stranden en de helder blauwe zee zijn een lust voor het oog.

Ook de prachtige jungles in Suriname met alle mooie flora en fauna zijn ronduit geweldig om te bezoeken en uiteraard ook om hier te overnachten!

En dan de rijke historie die Belfast met zich mee brengt! Zo hebben ze hier natuurlijk de Titanic gebouwd en zijn er door de hele stad muurschilderingen te vinden die de roerige geschiedenis vertellen.

Uiteraard moet een mens blijven dromen en daarom heb ik ook nog een aantal reizen die hoog op de wensen lijst staan. Een rondreis door Vietnam of the Deep South in Amerika, waar de wieg van grootheden als Elvis Presley, Johnny Cash & B.B. King staat.

Ik kijk er erg naar uit om u van advies te voorzien bij ons op het reisbureau in Haren!

Roden

Johanna de Boer

“Collect Moments, Not Things” is een quote waar ik helemaal achtersta! Met het maken van prachtige reizen, worden de herinneringen onvergetelijk en wat niemand meer van je af kan pakken!

Vanaf 2000 ben ik in dit prachtige vak werkzaam en in 2011 kreeg ik de kans om voor het prachtige bedrijf Klooster Reizen te mogen werken.

Elk land heeft zijn charme en eigen verborgen schatten en gelukkig heb ik een aantal parels mogen bewonderen. Onvergetelijk zijn de reizen naar Costa Rica, waar de diversiteit in natuur echt niet te bevatten is zo mooi, terwijl het qua oppervlakte zo dicht bij elkaar ligt. Cuba waar de tijd gewoon stil heeft gestaan en waar de passie in de mens te zien is middels de prachtige Salsa; Indonesië dat met de lieve bevolking en het heerlijke eten mijn hart gewoon heeft gestolen; Thailand dat van noord tot zuid enorm divers is qua cultuur en natuur; Zuid Afrika waar de magie en het leven in de natuur je heel erg klein maakt; en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Wat ik echt fantastisch vond is met de camper door West Amerika te reizen. De afwisseling van kamperen met je eigen camper en daarbij een heerlijk country muziekje op de achtergrond met de immense landschappen van de Verenigde Staten aan je voorbij glijdend, dat is pas een ware roadtrip beleving! Ik vond het zo geweldig dat ik 4 weken met mijn man zo’n mooie roadtrip heb gemaakt door 12 staten van de USA!

Zoekt u het wat dichter bij huis?
Of het nu de Normandische Invasiestranden zijn, de Italiaanse bekende historische plaatsen in Toscane/Umbrie/Lazio, de prachtige Cotswolds in Groot-Brittannië, de gastvrije Griekse Eilanden; de mooie Europese steden; het is een topje van de ijsberg wat er qua mogelijkheden zijn en waarin ik u kan adviseren.

Naast al het rondreizen en cultuur snuiven kan ik ook heerlijk een week ontspannen op een mooi resort in Egypte, Turkije, Aruba of Curaçao, waar je nog heerlijk kan zwemmen in 1 van de vele baaitjes van dit mooie eiland.

Kortom, of u nu een mooie rondreis, een strandvakantie, een kampeervakantie, een wandelvakantie zoekt, ik help u graag op ons filiaal in Roden.

Paula Savenije

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Klooster Reizen in Roden. Hier werk ik elke dag met veel plezier en help ik graag met het uitzoeken van de perfecte vakantie.

Tijdens mijn vakanties heb ik al verschillende landen mogen ontdekken waaronder Frankrijk, Engeland, Spanje, Egypte en Cyprus. Één van mijn favoriete landen is Spanje, zowel het vaste land als de eilanden. Het zonnige weer in combinatie met lekker eten en de mooie natuur is voor mij een perfecte vakantie.

Ook vind ik het leuk om een actieve stedentrip te maken naar bijvoorbeeld London, Helsinki of Sevilla.

In november 2023 ben ik op studiereis naar Marokko geweest. Ik heb daar een prachtige rondreis mogen maken. Echt een aanrader!

U bent van harte welkom bij ons op het reisbureau in Roden en ik help u graag met het uitzoeken van uw perfecte vakantie.

Hilde Eitens

Mijn naam is Hilde Eitens en ik ben sinds 2023 werkzaam bij Klooster reizen in Roden.

In 2021 heb ik mijn diploma in Travel & Hospitality behaald op het Noorderpoortcollege in Groningen. Hierna ben ik begonnen aan de studie HBO – Verpleegkunde. Omdat ik het toerisme wel heel leuk vind was ik opzoek naar een bijbaan in deze sector. Uiteindelijk heb ik de kans gekregen om bij Klooster reizen aan het werk te gaan.

Zelf op reis gaan vind ik natuurlijk ook heel leuk. Als kind ging ik veel op vakantie naar landen als Oostenrijk en Zwitserland. Zomers om te wandelen in de bergen en s ’winters om te skiën. Nu ik wat ouder ben vind ik het ook heerlijk om naast de jaarlijks terugkomende wintersport op vakantie te gaan naar zonnige oorden zoals de Griekse of Spaanse eilanden. Mijn favoriete bestemming is Canada, waar ik een mooie rondreis heb mogen maken door het oosten van het land.

Bestemmingen die ik graag nog een keer zou willen bezoeken zijn het Caribische gebied, Zuid–Amerika en Fins Lapland.

Graag help ik u onder het genot van een kopje koffie bij het realiseren van uw vakantie of droomreis in ons filiaal in Roden.

Ilse Boerema

Ik stel me graag voor als Ilse Boerema, een 22-jarige met een leuke blik op de wereld en een recent afgeronde opleiding in Travel & Hospitality in 2023. 

Omdat ik reizen erg leuk vind ben ik ook naar verdere plekken geweest zoals Amerika en Afrika, waar ik de verschillende  culturen en landschappen heb mogen ervaren.

Dichter bij huis heb ik leuke plekken ontdekt van zonnige bestemmingen zoals Spanje, Lanzarote, Kreta en Fuerteventura.

Wat ik leuk vind, is de wens om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Of het nu gaat om het plannen van een avontuurlijke trip  of het creëren van ontspanning op de prachtige stranden van een zonnige bestemming. 

Ik ben hier om ervoor te zorgen dat elke reis een bron van mooie herinneringen wordt.