Over Klooster Reizen

Al drie generaties lang is Klooster Reizen het startpunt voor nieuwe avonturen, want wat in de jaren 60 begon als een touringcarbedrijf is uitgegroeid tot hét onafhankelijke reisbureau van Noord-Nederland. Of u nu tot rust wilt komen op een luxueuze cruise, een adembenemende safari wilt maken of een nieuwe stad wilt ontdekken, bij Klooster Reizen bent u verzekerd van een reis die uw verwachtingen overtreft! 

Maak een afspraak Contact opnemen

Het startpunt van uw volgende reis

Bij Klooster Reizen geloven we dat de reis al begint vanaf het moment dat u bij één van onze 6 kantoren binnenstapt. Onze betrokken teamleden staan te popelen om u te inspireren en te adviseren bij het samenstellen van uw volgende vakantie, want met hun vele verkenningen kunnen zij u de mooiste plekken en verborgen parels van uw bestemming tonen. Vraag gerust naar hun ervaringen tijdens een gesprek of lees hun reisverhalen. 

Bekijk ons team

Route element

Van cruises tot aan stedentrips

Elke reiziger heeft eigen voorkeuren, interesses en reisdoelen. Dat weten wij als geen ander! Daarom bieden wij een breed scala aan reisopties, zoals cruises, stedentrips, zonvakanties en safari’s. 

Naast onze uitgebreide reisarrangementen bieden wij ook exclusieve extra's en bijzondere ervaringen aan om uw reis nog specialer te maken. Denk bijvoorbeeld aan privégidsen die u meenemen naar geheime plekjes, culinaire ontdekkingsreizen waarbij u de lokale keuken kunt proeven of unieke workshops waarbij u leert over traditionele ambachten en kunstvormen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis nieuwe herinneringen maakt. 

Locaties en teams

Winschoten

Stadskanaal

Delfzijl

Hoogezand

Haren

Roden

Altijd veilig op pad met Klooster Reizen

Alle reizen die u boekt bij Klooster Reizen zijn met garanties. Wij zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Deze organisaties zijn van essentieel belang voor reizend Nederland. Het ANVR, als bindend reisverbond voor alle in Nederland opererende reisorganisaties, waarborgt dat uw reis bij ons in goede handen is. Daarnaast bieden het SGR en het Calamiteitenfonds financiële zekerheid voor u als reiziger. Hierdoor kunt u met een gerust hart genieten van uw avontuur, wetende dat u beschermd bent tegen eventuele onvoorziene omstandigheden.