Zekerheden

Alle reizen die u boekt bij Klooster Reizen zijn met garanties. Wij zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Deze organisaties zijn van groot belang voor reizend Nederland.

ANVR logo

ANVR, het solide schild voor u als reiziger

Het ANVR, oftewel de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, staat als een solide schild voor de reiziger. Als reisorganisatie aangesloten bij het ANVR, biedt Klooster Reizen u als reiziger bepaalde zekerheden. Het ANVR hanteert namelijk strenge normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en transparantie, en zorgt ervoor dat de reisbranche ethisch en verantwoord opereert. Dit betekent dat uw reis bij Klooster Reizen niet alleen wordt gepland met passie en expertise, maar ook wordt ondersteund door de garanties en bescherming van het ANVR. 

SGR logo

Altijd zeker met SGR

Wij bieden onze klanten jukigemoedsrust door aangesloten te zijn bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Als reisorganisatie die voldoet aan de strenge eisen van de SGR, zorgen we ervoor dat uw betaalde reissom financieel wordt gewaarborgd. Dit betekent dat u als reiziger beschermd bent tegen financiële risico's in het geval van onverhoopt faillissement van Klooster Reizen. 

SGR logo

Calamiteitenfonds

Wij stellen de veiligheid van onze reizigers voorop en om deze reden zijn we aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Dit fonds biedt extra bescherming in onvoorziene situaties, zoals natuurrampen, politieke onrust of andere calamiteiten op uw reisbestemming.