Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Type de code

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Privacy Policy

Klooster Reizen BV hecht veel waarde aan u vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met u persoonlijke gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Wanneer u gegevens aan Klooster Reizen BV verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.

Invullen van persoonsgegevens

Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of u in de toekomst over reisproducten te informeren.

Tijdens het boekingsproces kan u worden gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan ervan uit dat u de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die Klooster Reizen BV verzamelt en verwerkt, verwijzen we u naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heeft u direct inzage.

Verwerking van persoonsgegevens

Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die u bij ons hebt geboekt. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer u naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wil, kan u dit doen bij info@kloosterreizen.nl.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.
Laatste wijziging: 10 oktober 2017

Vragen?
Heb u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kun u deze richten aan: info@kloosterreizen.nl

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Haren - Klooster Reizen Reisburo BV

Haren

Nieuws
Stad van de maand April '18 - Klooster Reizen Reisburo BV

Stad van de maand April '18

In Londen gaan hip en traditie hand in hand en dat geeft de stad haar unieke karakter. In een paar dagen Londen zien is vrijwel onmogelijk, er is gewoonweg zoveel te zien! Met de London Travelcard op zak komt u echter een heel eind. Begin een bezoek aan de Britse hoofdstad in ieder geval met een rondrit per open dubbeldekker, de “Hop on Hop off-excursie”, want dit geeft het broodnodige overzicht en wijst de weg naar de verschillende bezienswaardigheden. De Italiaanse hoofdstad Rome is een juweeltje. U waant zich in het decor van het Bernini Mysterie van Dan Brown, als u langs de vele...  Verder lezen »