Vragen? Bel ons! Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Bel mij terug

Bel mij terug Telefoonnummers - Klooster Reizen Reisburo BV

Mijn website:

Ga naar de homepage - Klooster Reizen Reisburo BV

Menu - Klooster Reizen Reisburo BV
Menu
Mijn reisoverzicht

Over ons

Klooster Reizen, dé reisspecialist in Groningen

Beste reisbureau van Groningen- Klooster Reizen Reisburo BV

Welkom op kloosterreizen.nl: het online reisbureau van Klooster Reizen! Vanuit een touringcarbedrijf in de jaren 60 is Klooster Reizen ontstaan en gestart als een pionier in de Nederlandse reiswereld. In de afgelopen jaren is het reisbureau uitgegroeid tot 1 van de grootste onafhankelijke reisbureaus in het noorden van het land. Een familiebedrijf met een enorme hoeveelheid ervaring die fantastische reizen voor u kan samenstellen van A tot Z.

Bij Klooster Reizen vindt u meer dan 25 specialisten op verschillende vakgebieden. Bij al onze medewerkers staan kwaliteit, service, betrouwbaarheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Hiermee zijn we onder andere in 2019 het beste reisbureau van de provincie Groningen geworden! Ook onderdeel worden van het Klooster Reizen team? Vacatures zijn te vinden onder het kopje ‘reisadviseurs’.

Reizen die geboekt worden bij ons reisbureau, zijn reizen met garanties. We zijn aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Organisaties die van essentieel belang zijn voor reizend Nederland: het ANVR (link) als bindend reisverbond voor alle in Nederland opererende reisorganisaties en het SGR en het Calamiteitenfonds als financiële zekerheid voor alle reizigers.

We zijn experts op het gebied van zonvakanties, verre reizen, busvakanties, groepsreizen, wintersport en cruises. Neem contact op met 1 van onze reisadviseurs via de mail, telefoon of social media. Of kom natuurlijk langs!

Wilt u graag een zakelijke reis boeken? Dan kunt u terecht bij Internoord Zakelijk Reizen, onderdeel van Klooster Reizen. Ga voor meer informatie naar www.internoordzakelijk.nl, mail naar info@internoord.nl of bel 050-3180844.

Klooster Reizen Winschoten - Klooster Reizen Reisburo BV

Winschoten

Klooster Reizen Stadskanaal - Klooster Reizen Reisburo BV

Stadskanaal

Klooster Reizen Delfzijl - Klooster Reizen Reisburo BV

Delfzijl

Klooster Reizen Hoogezand - Klooster Reizen Reisburo BV

Hoogezand

Klooster Reizen Groningen - Klooster Reizen Reisburo BV

Groningen

Nieuws

Sluiten vanwege Corona

Vanwege de uitzonderlijke situatie rondom het Corona virus en de afgekondigde maatregelen van het kabinet en het RIVM is ons kantoor tot en met zaterdag 18 april telefonisch en via de mail bereikbaar en is bezoek aan ons kantoor tijdelijk niet mogelijk. Het deurdichtbeleid is om de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers te waarborgen. Met ons hele team zetten wij alles op alles om alle reizigers die op (korte) termijn naar hun vakantiebestemming af zouden reizen van dienst te zijn. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en uw geduld....  Verder lezen »